Anadolu Üsküdar'da yeni sezon hazırlıkları başladı

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına teknik heyet ile yapılan toplantının ardından başladı. Toplantıya kulüp başkanı Murat Şahin ve kulüp başkan vekili Zeki Polat da katıldı.

Anadolu Üsküdar'da yeni sezon hazırlıkları başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü yeni sezon öncesinde Üsküdar'da bulunan kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Murat Şahin'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kulüp Başkan Vekili Zeki Polat, Teknik Direktör Cafer Aydın ve Teknik Kadro'dan Alper Ferit Saygıner ile Aytekin Sönmeyenmakas da katıldı. Teknik heyet ile yapılan toplantıda yeni sezonla ilgili hedefler belirlenirken, yine kamp programı ve teknik heyetin görev dağılımı konularında da kararlar alındı.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'nün yeni teknik sorumlusu Cafer Aydın toplantıdan sonra Üsküdar 34 Haber Sitemize yaptığı açıklamada ''Yeni sezonda şampiyonluk hedefine yönelik bir kadro oluşturduk Üsküdar'a şampiyonluk sevincini yaşatacak güce ve inanca sahip bir kadroya sahibiz'' dedi.

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ VE BAŞARILI KADROSUNA SAHİBİZ

Kulüp Başkanı Murat Şahin ise Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'nün Türkiye'nin en genç ve başarılı kadrosuna sahip olduğunu ifade etti. Şahin, ''Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü olarak futbol ailesinin bir akademisi gibi çalışıyoruz. Yeni sezonda da takım olarak futbola yeni yıldızlar ve takım olarak yeni şampiyonluklar yaşayacağımıza inancımız tamdır. Yeni sezonun futbol ailesine hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Son olarak Üsküdarlıların çok yakından tanıdığı bir isim olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü Başkan Vekili Zeki Polat yeni sezonla ilgili olarak Üsküdar 34 Haber Sitesine açıklamalarda bulundu.

Polat, ''Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübümüzün stad problemiyle ilgili olarak Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile gerekli çalışmaların sürdürüyoruz. En kısa zamanda Üsküdarımıza yakışan bir stada kavuşmak en önemli hedefimiz, bende sayın kulüp başkanımız Murat Şahin'in de ifade ettiği gibi yeni sezonun Üsküdarımıza ve futbol ailemize hayırlı olması diliyorum'' dedi.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına Üsküdar'da bulunan kulüp tesislerinde tam kadro olarak devam ediyor. Üsküdar'daki kamp çalışmalarının ardından Ramazan bayramından sonra Sivas kampı başlayacak ve takım çalışmalara orada devam edecek.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir