Şampiyon Anadolu Üsküdar 1908 kupasını törenle aldı

3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğa ulaşarak 9 sezon aradan sonra 2. Lig'e yükselmeyi başaran Anadolu Üsküdar 1908 futbol takımı Üsküdar Belediyesi önünde düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyon Anadolu Üsküdar 1908 kupasını törenle aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

En son 2005-2006 sezonunda yer aldığı 2. Lig'e tekrar çıkarak Üsküdarlıları mutlu Anadolu Üsküdar 1908'in kupa törenine; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, TFF Başkan Vekili Arif Koşar, Anadolu Üsküdar Kulüp Başkanı Murat Şahin ve çok sayıda taraftar katıldı.

Anadolu Üsküdar 1908'in şampiyon sporcuları Üsküdar'da şampiyonluk turu yaptı

Program futbolcuların Selami Ali Bilgi Evi önünden üstü açık otobüsle 2 saat süren Üsküdar turuyla başladı. Tur sonrası futbolcular Üsküdar Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen kupa törenine programı alanına geldi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen takım otobüsüne çıkarak stat sözü isteyen Anadolu Üsküdar 1908 takımı taraftarlarına seslendi.

BAŞKAN TÜRKMEN, ''ÜSKÜDAR OLARAK SPORDA ADETA DESTAN YAZDIK''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen takım otobüsüne çıkarak stat sözü isteyen Anadolu Üsküdar 1908 takımı taraftarlarına seslendi. Şampiyonlar şehri Üsküdar'da yine şampiyonları ağırladıklarına değinerek, ''Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için olmazsa olmazımızdır. Üsküdar olarak dolu dolu bir sezonu geride bıraktık. Atletizmde, hentbolda, voleybolda ve en sonda futbolda adeta destan yazdık'' diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ANADOLU ÜSKÜDAR'A STAT SÖZÜ

Başkan Türkmen millet olarak sporu özellikle futbolu çok sevdiklerine vurgu yaparak, ''Artık 2. Lig'de bir futbol takımımız var. Bu futbolcularımız en güzel sahalarda, en güzel tribünlerde en güzel tribünlerde mücadelelerine devam etmelidirler. Gençlerimizi iyiler ve iyiliklerle buluşturmanın gayesiyle hareket ediyoruz. Bu doğrultuda altı mahallede spor tesisi inşaatımız devam ediyor. Bu tesislerimizi 2 ay içerisinde amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Ama bunlar yetmez. Şampiyon Anadolu Üsküdar Spor Kulübümüz için verilmiş bir sözümüz var. O sözümüzü burada tekrarlıyorum. Artık Anadolu Üsküdar'ın da bir stadı olacak diyoruz. Kesin olarak buradan bu sözü veriyorum stat sorununu çözüyoruz'' dedi.

Anadolu Üsküdar 1908 futbol takımı Üsküdar Belediyesi önünde düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

KOŞAR, ''FAİR PLAY DOLU MÜCADELENİZİ KUTLUYORUM''

Törende konuşan TFF Başkan Vekili Arif Koşar, kazanılan şampiyonlukta fair-play ve centilmence mücadeleden ötürü Anadolu Üsküdar 1908'i kutlayıp, ''Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ile görüştüm. Stat için çalışmalara başlandığının müjdesini sizlere duyurmak istiyorum. Biz de Başkanımız Yıldırım Demirören adına çim sahanız bizden diyoruz'' diye konuştu.

Anadolu Üsküdar 1908 Kulüp Başkanı Murat Şahin konuşmasında, sezona başlarken kendilerine tesis konusunda destek veren Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür etti.

Anadolu Üsküdar 1908 Kulüp Başkanı Murat Şahin konuşmasında, sezona başlarken kendilerine tesis konusunda destek veren Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan da Anadolu Üsküdar'da başkanlık yaptığını hatırlatarak, şampiyonlukta payı bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Kulüp olarak yerlerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Anadolu Üsküdar Kulüp Başkanı Murat Şahin şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Arif Koşar'ın elinden aldı.

Protokol konuşmaları sonrası Anadolu Üsküdar Kulüp Başkanı Murat Şahin şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Arif Koşar'ın elinden aldı.

Şampiyon Anadolu Üsküdar 1908 kupasını törenle aldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de futbolcuların kupa coşkusunu takım otobüsünün üzerinde birlikte yaşadı. Futbolculara şampiyonluk madalyalarının dağıtılmasından sonra kupa töreni sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir