Ortaokullar arası sudoku yarışması heyecanı başladı

Üsküdar Belediyesi, Ataşehir Bilim ve Sanat Merkezi ile Akıl Oyunları Türk Beyin Takımı'nın ortaklaşa düzenlediği yarışma Üsküdar Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti

Ortaokullar arası sudoku yarışması heyecanı başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yarışmaya İstanbul'daki tüm resmi ve özel ortaokulların 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileri ile Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinden toplam 195 öğrenci katıldı.

Yarışmaya 195 öğrenci katıldı

Yarışma öncesi konuşma yapan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, ''Akıl oyunları ile beyinlere dokunuyoruz. Siz burada oyun oynuyorsunuz ancak biz oyunlarla yetenekli öğrencileri seçip buluyoruz. Böyle yarışmaları önemsiyoruz çünkü cevherleri bulmamıza yardımcı oluyor. Geleceğimize değer katacak çocukların yetişmesini hedefliyoruz. Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen'e çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Yarışma Akıl Oyunları Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serkan Yürekli'nin yarışma yönergesini okumasıyla başladı.

Öğrencilerin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, analitik düşünme becerilerini sağlamak ve centilmence yarışmaları için ortam oluşturmayı amaçlayan yarışmada öğrencilerin kıyasıya mücadeleleri renkli görüntülere sahne oldu.

Yarışmanın sonunda 1. olan öğrenci Mustafa Koyuncu'ya Ipad Air 2, 2. olan öğrenci Ahmet Tarık Pıçak'a Ipad Air ve 3. olan öğrenci Sena Burçak Akalın'a Ipad Mini hediye edildi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir