''Üsküdar'ın En'leri'' yemekte buluştu

Üsküdar Belediye Başkanlığı'nın ''Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi'' kapsamında düzenlemiş olduğu ''Üsküdar En'lerini Arıyor'' eğlenceli atletizm ligi yarışması finallerinde kazanan öğrenciler, aileleri birlikte yemekte konuk edildi.

''Üsküdar'ın En'leri'' yemekte buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliğe Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık ve Mete Yapıcı, Belediye Meclis Başkanı Esat Kalay, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Üsküdar İlçe Eğitim Müdürü Sinan Aydın, İlçe Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar Belediyesi Spor Müdürü Hüsnü Saraç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Kahraman, diğer birim müdürleri, öğrenciler, veliler, öğretmenler, spor hocaları ve basın mensupları katıldı.

64 okuldan 67 bin öğrenci arasından belirlenen 150 öğrencinin aileleriyle birlikte ağırlandığı gece yemekle başladı. Katılımın hayli yoğun olduğu akşamda program Üsküdar'ın sporda gösterdiği başarıların olduğu VTR'nin gösterimi ile devam etti.

''BU BAŞARILAR BUZDAĞININ SADECE GÖRÜNEN YÜZÜ''

Gecede açılış konuşmasını Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya yaptı. Çetinkaya, son dönemlerde elde ettikleri başarıların VTR'de kısaca özetlendiği için tekrar anlatılmasına gerek olmadığına değinerek, ''Tabi bu başarılar buzdağının sadece görünen yüzü. Bu başarıların arkasında çok büyük değerler var. Onlar şu anda aramızda. Spor takımlarımızın alt yapılarda önemli başarılar elde ediliyor. İşte siz minik sporcularımız da ilerde bugün büyük başarılarına şahitlik ettiğiniz sporcuların yerini alacaksınız. Onlarda bugün sizin okuduğunuz sıralardan geçtiler. Şunu belirtmek gerekir ki Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, ilçe bazında dünyadaki en başarılı spor kulübüdür'' diye konuştu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

'Üsküdar En'lerini Arıyor' eğlenceli atletizm ligi yarışması finallerinde kazanan öğrenciler, aileleri birlikte yemekte konuk edildi

Mecit Çetinkaya, Üsküdar'da elinde geldiği kadar spor yapmayan genç bırakmayacağını belirterek, ''İnşallah daha çok sporculara ulaşacağız. Gençlerimizi kötü arkadaş ve alışkanlıklardan alıkoymak için spora daha da yönlendireceğiz. Üsküdar'da yaptığımız da budur'' dedi. Çetinkaya, spordaki başarılarda perdenin arkasındaki gizli kahramanların isimlerini tek tek sayarak ''Şimdi onları çılgınca alkışlayabilirsiniz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Üsküdar İlçe Spor Müdürü İsmail İlhan'da konuşmasında eskiden Üsküdar denilince akıllara tarih, kültür, medeniyet ve şehir geldiğini söyleyerek ''Şimdi ise Üsküdar sporla, başarılarla, şampiyonluklarla ve şampiyonlarla anılır oldu'' diye konuştu.

Üsküdar İlçe Eğitim Müdürü Sinan Aydın'da konuşmasında sporun gençleri her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmanın yanı sıra akademik başarıları da olumlu yönde etkilemektedir.

Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Bıyık, kadim huzurun beldesi olarak anılan Üsküdar'ın artık şampiyonlar şehri olarak anılır olduğunu söyleyerek, ''Sporda Türkiye şampiyonları çıkartan, Avrupa şampiyonları çıkartan öte yandan Olimpiyat şampiyonları çıkartan bir ilçeyiz. Bu nedenle bizlere destek veren siz değerli anne ve babaları tebrik ediyoruz, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İlçedeki okullarımızda eğitim gören 67 bin öğrenci arasından sıyrılarak finallere kalan 150 öğrencimize gerekli şekilde destek verip sahip çıkarsak onların da abileri ve ablaları gibi şampiyonluklara ulaşacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından atletizm yarışmalarında dereceye giren okul ve öğrencilerine ödülleri takdim edildi. Sonrasında çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir