Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu etkinlikleriyle göz dolduruyor

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ara döneminde düzenlemiş olduğu karne merasimi ile öğrencilerini yarı yıl tatiline uğurladı. 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu kurulduğu günden bugüne düzenlemiş olduğu etkiliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu etkinlikleriyle göz dolduruyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Her yıl geleneksel hale gelen ve ciddi bir organizasyonla gerçekleştirilen sınıflar arası bilgi yarışması ile öğrencilerinin akademik gelişimlerine önemli anlamda katkı sağlayan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu dereceye giren öğrencilerine vermiş olduğu cazip ödüllerle de kamuoyunun takdirini kazanıyor.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ara döneminde düzenlemiş olduğu karne merasimi ile öğrencilerini yarı yıl tatiline uğurladı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilklerin adresi olan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu geçen eğitim-öğretim yılında Cad Büyükelçisi ile yapılan protokol vesilesi ile bu ülkede tüm veli ve öğrencilerin katılımı ile su kuyusu açarak büyük bir başarı elde etti. Yine bu kapsamda ''Her Sınıfın Bir Yetimi Var'' isimli sosyal projeye azami desteği vererek 22 yetim çocuğun bakımını gönüllü olarak üstlendi. Tüm bu faaliyetlerin yanı sıra her yıl okul bünyesinde düzenlenen ''Müezzinlik ve Ezan Okuma Yarışması'', ''40 Hadis Meal Ezber Yarışması'', ''Peygamber Efendimize Mektup Yarışması'', ''Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmaları'' ile öğrencilerinin manevi dünyalarının büyük ölçüde gelişmesine katkı sağlıyor.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu müdürü Ayhan Şahintürk ve okul aile birliği başkanı Birgivi Dertli

Üsküdar ilçesi bünyesinde düzenlenen ve Üsküdar ilçesindeki tüm İmam Hatip Ortaokullarını kapsayan ''Dinimi Seviyorum ve Öğreniyorum'' temalı ilmihal yarışmasının organizatörlüğünü yapan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu bu çalışmasıyla da öncü faaliyetlerine devam ediyor.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu müdürü Ayhan Şahintürk

YENİ HİZMET BİNASI ÖNÜMÜZDEKİ SENE AÇILACAK

Karne merasiminde konuşan okul müdürü Ayhan Şahintürk, ikili öğretim nedeni ile hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin fiziki yetersizlikler hasebi ile sıkıntılar çektiğini ifade etti. Üçüncü yılını dolduran okullarının yeni hizmet binasının önümüzdeki dönemde bitmesi ile birlikte çok daha iyi eğitim veremeye başlayacaklarını belirten Şahintürk, okul olarak düzenlemiş oldukları etkinliklere Okul Aile Birliği'nin vermiş olduğu desteklerden dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Birgivi Dertli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ''Onlar bizimle olduğu sürece bizler de siz değerli öğrencilerimizle birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız'' dedi.

2012-2013 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu kurulduğu günden bugüne düzenlemiş olduğu etkiliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

NAMAZA DAVET

Okul Müdürü Ayhan Şahintürk, sınıflar arası bilgi yarışmaları başta olmak üzere okullarında birçok etkinlik düzenlendiklerini belirterek, ''Geçen sene başladığımız ve iki ay boyunca vakit namazları tam olarak kılan ve kazaya bırakmayan öğrencilerimizi ödüllendirdiğimiz projemize bu yıl devam edeceğiz. Yine bunu başaran öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Bu amaçla tüm öğrencilerimize 'Namaza Davet' isimli bir kitap hediye ettik. Ben biliyorum ki tüm öğrencilerimiz bu yarışmayı kazanacaklar. Şimdiden kılmış olduğunuz namazlarınız kabul olur inşallah...'' diyerek konuşmalarını tamamladı.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu etkinlikleriyle göz dolduruyor

Protokol konuşmalarının ardından karne merasimi yapıldı ve sınıflarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Okul aile birliği ise en başarılı sınıf öğrencilerini altın ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi. Tören karnelerin verilmesinin ardından sona erdi.

2012-2013 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayan Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu kurulduğu günden bugüne düzenlemiş olduğu etkiliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir