Gol düellosunu Anadolu Üsküdar kazandı

TFF 3. Lig 3. Grup 21. hafta mücadelesinde Üsküdar temsilcisi Anadolu Üsküdar kendi sahasında Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Üsküdar 4-3 kazandı.

Gol düellosunu Anadolu Üsküdar kazandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grup 21. hafta mücadelesinde Anadolu Üsküdar Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda Kayseri Şekerspor'u misafir etti. Her iki takımında açık oyunu tercih etmesi ile seyir sevki yüksek bir karşılaşma oldu.

Karşılaşmayı Anadolu Üsküdar 4-3 kazanarak lider Sakaryaspor'u takibini sürdürdü. Liderle arasındaki puan farkını 1 puana düşüren Anadolu Üsküdar avarajla 3. sıradaki yerini ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Anadolu Üsküdar 4 - Kayseri Şekerspor 3

Stad : Beylerbeyi 75. Yıl

Hakem : Mehmet Fatih Gökçe, Sebahattin Ayvazoğlugil, Can Savaşan, Erdinç Kırıcı

Anadolu Üsküdar : Eren Yılmaz, Samet Önger, Yunus Akman (86' Furkan Tuncer), Cenk Sarıtaş, Furkan Aktaş, Nurettin Çağlar, Doğan Seçkin Şavkın, Fatih Çolak, Erim Yüksel (65' Murat Rüzgar), Emre Kahraman (74' Kayhan Arduç), Seyit Ali Akgül

Teknik Direktör : Fahrettin Sayhan

Kayseri Şekerspor : Muhammed Rıza Altıntaş, Yaşar Kabakçı, Burak Öztürk, İbrahim Ethem Sevinç (78' İsmail Bulut), Mehmet Tatlı, Emre Erol (83' Mizgin Demir), Rıdvan Gökçe (55' Doğancan Akkaya), Özgür Meriç Gayretli, Kudret Kanoğlu, Volkan Kabadayı, Cemil Karakum

Teknik Direktör : Sebahattin Tekin

Goller : Dk. 4: Kudret Kanoğlu (Kayseri Şekerspor), Dk. 8: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar), Dk. 9: Nurettin Çağlar (Anadolu Üsküdar), Dk. 36: Seyit Ali Akgül (Anadolu Üsküdar), Dk. 38: Yaşar Kabakçı (Kayseri Şekerspor), Dk. 44: Volkan Kabadayı (Kayseri Şekerspor), Dk. 70: Doğan Seçkin Şavkın (Anadolu Üsküdar)

Sarı Kartlar : Dk. 8: Volkan Kabadayı (Kayseri Şekerspor), Dk. 11: Fatih Çolak (Anadolu Üsküdar), Dk. 60: Mehmet Tatlı (Kayseri Şekerspor), Dk. 75: Doğan Seçkin Şavkın (Anadolu Üsküdar), Dk. 78: Emre Erol (Kayseri Şekerspor), Dk. 87: Kayhan Arduç (Anadolu Üsküdar)

BEYLERBEYİSPOR HAFTAYİ PUANSIZ TAMAMLADI

TFF 3. Lig 3. Gruptaki diğer temsilcimiz Beylerbeyispor ise deplasmanda Orhangazispor'a 1-0 mağlup oldu. Beylerbeyispor aldığı bu mağlubiyet ile liderin 6 puan gerisine düşerek yarıştan uzaklaştı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir