Başkan Türkmen Çengelköy İlkokulu bayrak törenine katıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çengelköy İlkokulu'nu ziyaret ederek bayrak törenine katıldı.

Başkan Türkmen Çengelköy İlkokulu bayrak törenine katıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çengelköy İlkokulu'nu ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Okul müdürü ve okul aile birliği başkanından okulun eksiklikleriyle ilgili bilgiler aldı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçedeki okulları ziyaret etme geleneğini sürdüren Başkan Hilmi Türkmen, beraberinde; Üsküdar İlçe Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık ve Üsküdar Belediye Meclis Başkan Vekili Esat Kalay ile Çengelköy İlkokulu'nu ziyaret etti.

Çengelköy İlkokulu Müdürü Ali Yaşar Düzcü ve Okul Aile Birliği Başkanı Cemil İsmail'in okulun giriş kapısında karşıladığı Başkan Türkmen'e girişte iki minik öğrenci çikolata ve kolonya ikramında bulundu. İlçe Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile birlikte bir süre Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü ile makam odasında görüşen Başkan Türkmen, okulun eksiklikleri ve yöneticilerin istekleri hakkında bilgiler aldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ağız ve diş sağlığı haftasında ilçe genelindeki tüm anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine dış fırçası ve dış macunu hediye etti.

Havanın yağışlı olması nedeniyle okul içinde yapılan bayrak töreni öncesi Türkmen, minik öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Türkmen, çok güzel bir okulda okudukları için öğrencilere şanslı olduklarını hatırlatıp, ''İki günlük hafta sonu tatiline çıkacağınız için heyecanlı olduğunuzu gözlerinizden okuyabiliyorum. Şimdi tam da gideceğimiz sırada bu ziyarette nereden çıktı diyorsunuz. Tabi biz ilçemizdeki bütün okulları ziyaret ederek idarecilerimizden eksiklikleri hakkında bilgiler alıyoruz. Bu sırada sizler gibi pırıl pırıl gençlerimizi de görünce çok mutlu oluyoruz'' dedi.

Başkan Türkmen, Çengelköy İlkokulu'nun 100 yıllık tarihi bir eğitim kurumu olduğunu belirterek ''Böylesine güzel bir okulda, böylesine tarihi bir mekanda okuduğunuz için çok şanslısınız. Tabi böylesine özel bir yerde okumanın da sizlere yüklediği bazı vazifeler var. Başarılı olmak zorundasınız ve çok iyi üniversiteleri kazanıp gelecekte iyi yerlere gelmelisiniz'' diye konuştu.

TÜRKMEN'DEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Ayrıca Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olması dolayısıyla Çengelköy İlkokulu öğrencilerine ceplerinde kolaylıkla taşıyabilecekleri diş macunu ve dış fırçası hediye etti. Başkan Türkmen'in hediyelerini Meclis Başkan Vekili Esat Kalay ve Başkan Danışmanı Murat Çadır ile birlikte Okul Aile Birliği Başkanı Cemil İsmail ve Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü öğrencilere ulaştırdılar.

Hep birlikte okunan İstiklal Marşı ile tamamlanan bayrak töreni sonrası Başkan Hilmi Türkmen, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir