Çengelköy İlköğretim Okulu'nda genel kurul heyecanı yaşandı

Çengelköy İlkokulu 2014-2015 Okul Aile Birliği olağan genel kurulu 25 Ekim 2014 Cumartesi günü öğrenci velilerinin katılımı ile okul binasında gerçekleştirildi.

Çengelköy İlköğretim Okulu'nda genel kurul heyecanı yaşandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköy İlkokulu 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi okul aile birliği olağan genel kurulu 25 Ekim 2014 Cumartesi günü okul binasında velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel kurula Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili aynı zamanda okul aile birliği onursal başkanı Esat Kalay, Okul Aile Birliği Başkanı Cemil İsmail, Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü, Müdür Yardımcısı Filiz Özcan, okul aile birliği yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri davetliler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Kongreye 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde okul aile birliği tarafından yapılan faaliyetlerin gösterildiği slayt gösterisi ile başlandı. Slayt gösterisinin ardından ise 2014-2015 olağan genel kurulu üye listelerinin ve imzalarının kontrolünün ardından kongre sürecine geçildi. Açılış ve yoklamanın ardından divan başkanlığına İdris Sel, katip üyeliğine ise Didem Teke ve Bahar Gürkaya yapılan oylama ile seçildi.

Divan başkanı İdris Sel Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından selamlama, teşekkür ve protokol konuşmaları için okul müdürü Ali Yaşar Düzcü, okul aile birliği başkanı Cemil İsmail ve okul aile birliği onursal başkanı Esat Kalay'a sırasıyla söz verdi.

Çengelköy İlkokulu Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü, konuşmasında ''2013-2014 eğitim-öğretim yılını dolu dolu Çengelköy'e yakışır bir şekilde icra ettik. Birlik ve beraberlik uyum çok önemli... Okul idaresi olarak karar aldığınız zaman sizi okul aile birliği olarak destekleyecek kişilerin olması gerekiyor. Bir uyumsuzluk olduğu zaman bu izlemiş olduğunuz faaliyetlerin inanın bir çoğu yapılamayabilirdi. Okulda her çalışma para demektir. Okul aile birliğinin bütçesi olacak ve diğer çalışmalarda size destek verecek ki; siz bu çalışmaları yapabilesiniz. Geldiğim günden beri bana destek olan önceki dönemde Sayın Esat Kalay ve Cemil İsmail başkanlarıma desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum'' diyerek destek ve katkı sunan kongreye katılan velilere ve herkese teşekkür ederek genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

YÜKÜMÜN NE KADAR AĞIR VE ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM

Okul Aile Birliği Başkan Cemil İsmail ise konuşmasında ''3 Kasım 2012 de bu görevi sevgili ağabeyim Esat beyden devraldığımda yükümün ne kadar ağır ve önemli olduğunu biliyorum. Bu anlayış ve çaba ile yola çıktık, sizinde tevazu göstermeniz ile inşallah 2013-2014 eğitim-öğretim yılımızı tamamladık. Önümüzdeki 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde ise yeni ve değerlendirilmiş arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Okulumuzda 584 öğrencimize kültürel ve teknolojik anlamda her türlü çabayı göstererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan okul müdürümüz, velilerimiz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu faaliyetleri yapmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen beye ve Meclis Başkan Vekilimiz Esat Kalay beye teşekkür ediyorum.'' dedi.

ÇORBADA TUZUMUZ VARSA BUNDAN MUTLULUK DUYARIZ

Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Meclis Başkan Vekili Esat Kalay ise yaptığı konuşmada, ''Bu okulun bahçesinde büyümüş, top oynamış ama yıllar sonra Allah nasip etmiş, rahmetli dedemi buradan yad ediyorum. 'Allah seni insanlara hizmetkar kılsın torunum' derdi bana... 2000 yılında da mevla nasip etti böylesine tarihi bir çınarın altında insanlara ve onların en değerli varlıklarına hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etti. Çorbada tuzumuz varsa bundan mutluluk duyarız. Ama şunu biliyoruz ki yarının geleceği olan çocuklarımıza hep birlikte herkes elini taşın altına koyarak sadece okul müdürüne sorumluluk bırakarak, öğretmenlerin üzerine bu yükü bırakarak, seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın üzerine bu yükü bırakarak, topu taca atarak değil 584 velimizin, hizmetlimiz çalışanımız bunu ayırt etmeksizin hepimizin buraya sahip çıkması lazım. Burada bu okulda çok güzel şeyler oluyor. Çengelköy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanımız Cemil İsmail kardeşim ve kıymetli yönetimi çok değerli çalışmalara imza atarken kıymetli müdürümüzle birlikte çok daha iyisini yapacağına inancım sonsuz. Ben görevi okul aile birliği başkanı Cemil İsmail kardeşime devrettiğimde inancım bu görevi layıkıyla ve bizden daha iyi yapacağına inandığımız için buradayız, daha iyisini de yapacak ondan hiç şüphemiz yok.'' dedi.

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN, ''DEĞERLİ VELİLERİMİZE SELAMLARIMI SÖYLEYİN''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise bu yıl düzenlenen genel kurula katılamadı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in selamlarını ileten Meclis Başkan Vekili Esat Kalay, ''Belediye başkanımız Sayın Hilmi Türkmen, siz değerli velilerimize 'Selamlarımı Söyleyin' diyerek özellikle bana bu görevi verdi. Başkanımız her yıl düzenli olarak katıldığı genel kurula bu yıl şehir dışındaki önemli toplantısı nedeniyle katılamadı. İnşallah ilk fırsatta okulumuzu ziyaret ederek her zaman katkıda bulunduğu Çengelköy İlkokuluna bundan sonrada hizmetler yapmaya devam edecektir.'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Protokol konuşmalarının sonrasında okul aile birliği yönetim kurulu üyesi Beyhan Öztürk yönetim kurulu faaliyet raporu, Belkız Tel ise kesin hesap raporunu, denetim kurulu faaliyet raporunu Mehtap Lafçı ve son olarak tahmini bütçeyi okuyarak haziruna sundu. Her bir madde sırasıyla yapılan açık oylamanın ardından oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi.

Divan başkanı İdris Sel 2014-2015 döneminde Çengelköy İlkokulu için hizmetler yapmak üzere yeni yönetim kurulu için aday olacak üyelerin listelerini divana sunmaları için süre verdi. Süre sonunda divana tek liste ulaştı. Divana ulaşan listede başkanlığını Cemil İsmail'in yaptığı yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin isimleri tek tek okundu. Ardından açık oylamada oy çokluğuyla Cemil İsmail'in başkanlığında oluşan ve yeni yönetim kurulu bir yıl süreliğine Çengelköy İlkokulu okul aile birliği görevine seçildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Çengelköy İlköğretim Okulu'nda genel kurul heyecanı yaşandı

İLK FAALİYETİMİZ VELİ DAYANIŞMA GECESİ OLACAK

Dilek ve temenniler bölümünde ise söz almak isteyen üyeler dileklerini paylaştı. Okul Aile Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Cemil İsmail kısa bir konuşma yaparak ''Sizinde tevazunuz ile 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, velilerimiz sınıf annelerimiz, öğretmenlerimiz, müdürümüz, müdür yardımcımız bütün bir aile olarak çocuklarımıza eğitim adına, öğretim adına güzel işler yapacağımıza ve güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bunu beraber ve birlikte yapacağız. Geniş kapsamlı olarak ilk faaliyetimiz olan veli dayanışma gecemizi Kirazlıtepe Yaşam Merkezimizde yapacağız.'' dedi. Okul müdürü ve müdür yardımcısına, katılan tüm veli, öğretmen ve davetlilere katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür etti.

Genel kurul önceki dönemlerde yönetim kurulunda görev alan üyelere ve okula katkıda bulunan üyelere teşekkür plaketi takdimi edildikten sonra çektirilen hatıra fotoğrafları ile genel kurul sona erdi.

ÇENGELKÖY İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM LİSTESİ

Yönetim Kurulu Asil : Başkan Cemil İsmail, Beyhan Öztürk, Didem Teke, Birsen Turhan, Bahar Gürkaya.

Yönetim Kurulu Yedek : Sevgi Aydın, Seçil Naçar, Bahar Çardak, Hülya Civelek, Salih Yılmaz.

Denetim Kurulu Asil : Ayşegül Bahçivan, Murat Ay (Öğretmen), Tahsin Parçal (Öğretmen).

Denetim Kurulu Yedek : Zeliha Camadan, Emine Kılıç (Öğretmen), Nurşen Şendur (Öğretmen).


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir