Üsküdar'ın şampiyonları motivasyon gecesinde buluştu

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunu düzenlenen motivasyon gecesi ile açtı. Geceye katılan değerli spor adamı Turgay Renklikurt, sporculara altın değerinde öğütler verdi.

Üsküdar'ın şampiyonları motivasyon gecesinde buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü yöneticileri ve lisanslı sporcuları, Şemsipaşa Sosyal Tesisler'de düzenlenen motivasyon gecesinde bir araya geldi. Gecede, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Öğretim Görevlisi ve Güneş Gazetesi Yazarı Turgay Renklikurt onur konuğu olarak katıldı. Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık ve Abdullah Ayaz, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ile Spor İşleri Müdürlüğü'ne yeni atanan Hüsnü Saraç da sporcuları yalnız bırakmadı.

ŞAMPİYONLARA TEŞEKKÜR

Gecenin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediyesi Spor Başkanı Mecit Çetinkaya, sporculara sağlıklı, sakatsız bir yıl temennisinde bulundu.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık ise son zamanlarda elde ettikleri başarılarla Üsküdar'ın spor şehri olarak, hatta ''Şampiyonlar Şehri'' olarak anılmaya başlayacağını belirtti. Zeki Bıyık, ''Sporcu arkadaşlarımız, gerek bireysel yarışlarda, gerekse takım sporlarında ulusal ve uluslararası düzeyde madalyalar kazanarak, Üsküdar'ımızın markalaşmasına katkıda bulunuyorlar. Şehrimizi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmek bizler adına, Üsküdarlılar adına bir gurur vesilesidir'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunu düzenlenen motivasyon gecesi ile açtı.

RENKLİKURT'TAN SPORCULARA ALTIN ÖĞÜTLER

Gecenin onur konuğu Turgay Renklikurt ise yaptığı konuşmasında, bilimsel sporun önemine dikkat çekti. Renklikurt, ''Şimdiki sporcular çok şanslı. Çünkü moleküler tıp dalı diye bir şey doğdu. Yani, Moleküler bazda insanın bir tek hücresi moleküllerine varıncaya kadar tespit edilebiliyor. Spora Moleküler bazda bilimsel yaklaşıldığı takdirde başarılar elde edilebilir. Bilimsel çalışıldığı taktirde başarılı olmamamız için hiçbir sebep yoktur. İçerisinde yaşadığımız şu bedenin yapısını doğru dürüst bilmiyoruz ve aynı zamanda insanlık suçu işliyoruz'' diye konuştu.

''Sokaklar müstakbel şampiyonlarla dolu, o müstakbel şampiyonlar doğuyor, internet kafelerde ömrünü geçiriyor ve müstakbel şampiyon adayı olarak ölüyorlar'' diyen Renklikurt, yöneticilerin spora ve sporcuya çok önem verdiğini ve başarılı olmaları için bütün imkânlarını seferber ettiklerine de dikkat çekti.

Protokol konuşmalarından sonra, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ile Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık ve Abdullah Ayaz günün anısına Turgay Renklikurt'a plaket, İstanbul Minyatürü ve Kız Kulesi maketini hediye etti.

Motivasyon gecesi hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir