Üsküdar'da ''Kumrulu'' Eğitim başladı

Üsküdar Hilmi Çelikoğlu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreninde 'Kumru' sürprizi yaşandı.

Üsküdar'da ''Kumrulu'' Eğitim başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nın startı, Hilmi Çelikoğlu Ortaokulu/İlkokulu'nda düzenlenen törenle verildi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Garnizon Komutanı Vekili Albay Hasan Basri Meşe ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

BAŞKAN TÜRKMEN; ÇOCUKLARINIZLA ARKADAŞ OLUN

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğretmenlere ve velilere iyi arkadaş olmaları önerisinde bulundu. Eğitimin bir kuşun kanatları gibi olduğunu belirten Başkan Türkmen konuşmasına şöyle devam etti; ''Nasıl ki bir kuş, kanatlarından biri olmadığında uçamaz ise çocukların da eğitim öğretim hayatında  kanadı, veli, okul, öğretmen ve idarecidir. İki çift kanattan biri görevinde eksiklik veya yanlışlık yaparsa ne yazık ki çocuğumuzun hayatında sıkıntı olur ve bedelini birlikte öderiz. Biz çocukları okula gönderdiğimizde görevimiz bitti anlayışında olmamak durumundayız. Özellikle yeni okula başlayan çocuklarımızın anne babaların gündelik hayatı değişiyor. Aile görevi ve sorumluluğunu hiçbir kuruma pas edemeyiz. Eğitim aslında ailede başlar.

Bir büyüğümüz diyor ki; Çocuğunuzu ilk 7'sine kadar iyi besleyin. İkinci 7'sinden sonra iyi eğitim verin, üçüncü 7'sine kadar çocuklarınızla iyi arkadaş olun. Dördüncü 7'sinden sonra ise salın tekneyi ona hiçbir şey olmaz diyor. Çocuklarımıza, iyi beslenme, iyi eğitim ve iyi arkadaş olma noktasında gerekeni yapıyor muyuz? Ne yazık ki iyi arkadaş olma noktasında hata yapıyoruz.''

Başkan Türkmen konuşmasını, öğretmen ve öğrencilere başarı temennisinde bulunarak tamamladı.

Protokol konuşmalarından sonra, 'okul' ve 'öğretmen' başlıklı şiirler okundu. Folklor ve dans gösterileri yapıldı. 8. Sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere 'Hoş geldin' sunumu yaptı.

Gösterilerden sonra, konuklar sınıfları gezerek öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere, içerisinde, kalem silgi ve boya kalemlerinin bulunduğu kalemlikler hediye edildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Hilmi Çelikoğlu Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 2014- 2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreninde 'Kumru' sürprizi yaşandı.

SINIFTA KUMRU SÜPRİZİ

5-A Sınıfı ziyareti sırasında konuklar 'Kumru' sürpriziyle karşılaştı. Yaz tatili döneminde açık bırakılan pencereden içeri giren kumrunun, projektörün üzerine yuva yaptığı öğrenildi. Sınıfta ziyaret devam ederken kumru da yuvasında olup bitenleri şaşkınlıkla izledi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir