Üsküdar'ın okulları yeni eğitim dönemine hazır

Üsküdar Belediyesi, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında, öğrencilerimizin daha temiz okul ve sınıflarda eğitim görmesi için oluşturduğu ''Okul Temizlik Timi'' çalışmalarına başladı. Okullara ayrıca, boya yardımında da bulunuldu.

Üsküdar'ın okulları yeni eğitim dönemine hazır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Her yıl periyodik olarak kamu kurumları, ibadethaneler ve kütüphanelerin temizlik ve ilaçlama işlerini yapan, Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların temizlik ve ilaçlama çalışmalarına da hız verdi.

Çalışma planlaması yapan, Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 20 kişiden oluşan Okul Temizlik Timi oluşturdu. Tim, 113 okulun tüm derslikleri ve ortak kullanım alanlarını temizlemeye başladı. Ekip, temizliğin yanı sıra mikrop ve bakteri oluşumuna karşı okulları büyük bir titizlikle ilaçlayarak sınıf, kantin ve spor salonu gibi öğrencilerin toplu olarak bir arada bulunduğu alanları da dezenfekte ediyor.

Eylül ayında çalacak olan ilk ders zilinden önce Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 113 okulun genel temizliğini ve ilaçlama faaliyetlerini tamamlamış olacak.

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların temizlik ve ilaçlama çalışmalarına da hız verdi.

40 OKULA 26 TON BOYA VERİLDİ

Okulların temizliğinin yanı sıra Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ilçedeki okullara bu yıl toplam 26 ton boya yardımında bulundu. Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilk ve orta dereceli okulların ihtiyaçlarına göre 906 teneke plastik boya, 429 teneke yağlı boya, 201 teneke dış cephe boyası, 201 teneke tavan boyası ve 45 teneke tiner olmak üzere 40 okula toplamda yaklaşık 26 ton boya verdi.

KÜTÜPHANE VE İBADETHANELER DE TEMİZLENECEK

Üsküdar Belediyesi, okulların yanı sıra ilçede bulunan 259 ibadethanenin de periyodik olarak temizliğini yapıyor. Daha temiz bir Üsküdar için özverili bir şekilde çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların ortak kullanım alanları olan, kamu binaları ve kütüphaneler de düzenli olarak temizliyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir