Üsküdar'ın gelecek vaad eden genç şampiyonları

Üsküdar Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda ilçe genelinde başlatılan Toplumda sporu tabana yayma ve geliştirme projesi meyvelerini vermeye başladı.

Üsküdar'ın gelecek vaad eden genç şampiyonları
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye Karate Federasyonu'nun 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Sponsorluğunda Organize edilen ''11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'' 15-17 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da yapıldı.

30 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı çok çekişmeli müsabakalara sahne olan Şampiyonaya Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü 20 sporcuyla katılarak 1 altın 5 bronz madalya kazandı. Dereceye giremeyen sporcularımızın birçoğu da derece maçlarında elendiler. Turnuvada dikkat çeken en önemli nokta ise müsabakaya katılan sporcuların hepsinin Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi'nde yetişen sporcular olması...

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar'da başlatılan toplumda sporu tabana yayma ve geliştirme projesi meyvelerini vermeye başladı

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Uzakdoğu Sporları Şube Sorumlusu Esat Kalay ise yaptığı açıklamada; ''Üsküdar Belediyesi olarak yaptığımız Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi kapsamında Karate branşında Üsküdar ilçemizde 4 farklı bölgede 4 antrenör ile yaklaşık 1100 çocuk ve gencimize ücretsiz hizmet etmekteyiz. Projemizin daha şimdiden meyvelerini vermeye başlaması bizleri çok mutlu etti. Üsküdarlıların Spora ve Karate branşına duydukları ilgiden çok memnunuz. Karate branşına bu yüksek katılım ve kazandığımız madalyalar en büyük motivasyon kaynağımız. Hedefimiz Üsküdar'da 3 bin çocuk ve gencimizi Karate branşıyla tanıştırmak'' dedi.

Turnuvada dereceye giren sporcular;

Minikler

25 Kg Hasan Efe Şimşek 3.'cü,
30 Kg Yelda Kuzpunar 1.'ci,

Minik Bayan Kumite Takım 3. oldu

Yıldızlar

35 Kg Muhammed Salih Şişman 3.'cü,

Yıldız Bayan Kumite Takımı 3.'cü oldu.

Büyükler

55 Kg Çağla Çolak 3.'cü oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir