Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay kurayı değerlendirdi

Yeşil-beyazlı Üsküdar temsilcisi Çengelköyspor A.Ş.'nin başına geçmesiyle Kulübünü adeta şaha kaldıran ve Yöneticiliği ve yaptığı icraatlarla camiasında büyük saygı gören Başkan İsmet Özay, kurayı değerlendirdi.

Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay kurayı değerlendirdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2014-2015 futbol sezonunda İstanbul takımlarının mücadele edecekleri gruplar çekilen kura sonucunda belli oldu. Arnavutköy Belediyespor, Büyükçekmece Belediyespor ve Erokspor'un da olduğu 11. Grupta mücadele edecek olan Çengelköyspor A.Ş.'nin Başkanı İsmet Özay iddialı açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Ligde kolay grup olmayacağını ifade eden Başkan, tüm takımlara başarılar diledi ve yeni sezonun BAL'daki tüm takımlar için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Hiçbir takımı gözümüzde büyütmüyoruz

''Dün İstinye'de gerçekleşen 2014-2015 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig kura çekiminden memnun ve mutluyuz.'' şeklinde konuşan İsmet Özay açıklamasında ''Bu sezon iddialı bir kadro kurduk ve halen transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bizim, Çengelköyspor A.Ş. olarak hedefimiz bellidir, 3.Ligi çok istiyoruz ve bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu da biliyoruz. Ancak her ligin kendine göre zorlukları var. Bölgesel Amatör Lig oldukça uzun bir maraton ve daha az hata yapan hedefe ulaşacak. Bu ligde başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Grubumuzda bizim gibi iddialı takımlar da var. Biz, tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. 11.Grupta yer alan hiçbir takımı küçümsemediğimiz gibi aynı zamanda da gözümüzde büyütmüyoruz. Önemli rakiplerimizin bulunduğu bu grupta bizim gibi önemli camialar ve Belediye takımları var. Ancak biz 20 yıl önce bulunduğumuz yerde olabilmek için lig sonunda zirvede yer almak istiyoruz. Biz Çengelköyspor A.Ş. olarak hedefimizi daha önceden koymuştuk. Allaha şükürler olsun ki hedefimizde en ufak bir değişiklik olmadı. Gücümüzün farkındayız. Kimseden de çekinmiyoruz.'' diye konuştu.

Gerekirse kadroya takviye yaparız

Başkan Özay ayrıca ''Bölgesel Amatör Ligde kolay takım olmaz. Biz de diğer rakiplerimizi gibi çalışmalarımızı ve planlamamızı kuradan gelecek rakiplere göre yapmadık. Diğer gruplarda da çok değerli camialar bulunuyor. Burada belirleyici olan unsur tamamen kendi performansımız. Takım olmayı başarabilmek bizim için çok önemli. Çünkü kalitemizden en ufak bir şüphemiz yok. İyi bir takımız daha da iyi olacağız. Önümüzde hafta takımımız kampa girecek. Şayet Hocamız Osman Yıldırım 1.kamp dönemi sonrasında kadroya takviye talebinde bulunursa gerekli takviyeleri de yaparız.'' dedi.

Lige hazır bir halde gireceğiz

Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı son olarak ''Takımımız yaklaşık 20 gündür yenilenen ve daha modern bir hale gelen Çengelköy Kuleli Mahallesindeki kendi tesislerimizde çalışmalara devam ediyor. Teknik ekibimizin çalışanlarımızın ve oyuncularımızın gayretleri hırsları ve isteklerinden son derece memnunuz. Bundan sonra çalışmalarımıza İstanbul dışında yapacağımız 2 ayrı kamp programı ile devam edeceğiz ve Lige hazır bir halde gireceğiz. Sözlerimin sonunda tüm rakiplerimize kazasız belasız bir lig geçirmelerini temenni ediyorum.'' şeklinde düşüncelerini ifade etti.

BAL'da gruplar belli oldu

BAL liginde 11. grupta mücadele eden Çengelköspor'un rakipleri şöyle;

1- Arnavutköy Belediyespor
2- Çengelköyspor
3- Büyükçekmece Belediyespor
4- Erekspor
5- Çınarlıspor
6- Kocaelispor
7- Karadeniz Ereğli Belediyespor
8- Kozlu Belediyespor
9- Ergene Velimeşespor
10- Tekirdağspor
11- Edirnespor Gençlik
12- Anafartalarspor
13- Babaeskispor


Yerel Futbol - Ali Kemal Demir


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir