Kurumsallaşan Anadolu Üsküdar

Yeni sezon öncesi Anadolu Üsküdar Başkan Vekili Zeki Polat ile görüştük. Takımın yeni tesisleri, gelecek sezon hedefleri ve projeleri hakkında bilgi aldık.

Kurumsallaşan Anadolu Üsküdar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Tesislerimiz Sosyal Kullanım Alanı Olacak

Selami Ali Mahallesinde yapılan yeni tesislerin en etkin biçimde kullanılacağını belirten Polat, eski tesislerini kendi istekleriyle belediyeye öğrenci yurdu yapılması için verdiklerini söyledi. Yapılan yeni tesiste 40-45 futbolcu ve antrenörün konaklayacağını ve tesislerde özel masaj odaları, kondisyon odaları olacağını ifade etti. Tesislerde futbola ilgi duyan her gence yer olduğunu ve özellikle mahalle gençlerini de futbola yönlendirmek istediklerini söyledi. Tesisin yeni sezon öncesi açılacağını belirtti.

Yeni Sezonda Stad Beylerbeyi

Anadolu Üsküdar taraftarının yıllarca hasret duyduğu stad konusunu sorduğumuzda ise önemli açıklamalarda bulundu. ''Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Üsküdar'da 24 takım var ve hepsinin stadı, tesisi olması mümkün değil. Belediyenin yaptığı stadları bazı kulüpler kendi malı gibi diğer takımlara idman için kiralıyor. Biz bu konunun belediye içinde kurulacak bir spor müdürlüğü ile düzeltilebileceğini düşünüyoruz. Sayın Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de elinden gelen her katkıyı bizlere sunuyor. Yeni projeler ve görüşmeler yapıyor. Fakat hemen her şey olmuyor. Yeni sezonda Beylerbeyi Stadı'nda oynayacağız. Bunun için bilet parası dahi almadığımız Üsküdarlılardan destek bekliyoruz. 50-60 kişi ile değil daha fazla seyirci karşısında oynamak istiyoruz.''

Hedef: 2. Lig

Takımın bu sezon ki hedefinin şampiyonluk ya da play-off turu olarak belirlediklerini belirten Polat, ''Çok iyi bir hocamız ve Türkiye'de ki hemen hemen her amatör futbolcuyu tanıyacak kadar futbolu bilen bir başkanımız var. Yücel Çolak hocamız neredeyse hiçbir 3. Lig takımının kullanmadığı futbolcular için polar saat uygulamasını yapan bir futbol akademisyeni. Takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi ve yaptığımız iyi transferlerle takım güçlendi. Bu sene çok iyi olacağımızı ve 2. Lige çıkacağımızı umuyorum. Bunun için yine Üsküdarlıların desteği çok önemli. Bütün Üsküdarlıları bizi desteklemeye çağırıyoruz.'' dedi.


Üsküdar 34 Haber : Ali Ağın


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir