Üsküdar Belediyesi Taekwondo'da ödülleri topladı

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nün sporcuları, İzmir'de, gerçekleştirilen 21 Yaş Altı Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda ödülleri topladı. Sporcularımız Avusturya'nın İnsburg şehrinde yapılacak olan ''21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası''nda ülkemizi temsil edecek.

Üsküdar Belediyesi Taekwondo'da ödülleri topladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

21 Yaş altı Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası, 2-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında, İzmir'de gerçekleştirildi.

72 ilden 1500 sporcunun katıldığı şampiyona, çok çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, 11 sporcusuyla şampiyona katıldı. Dört gün süren şampiyona sonunda, Üsküdarlı sporcular, 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak turnuvanın en başarılı ve en fazla madalya kazanan kulübü oldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nün sporcuları, İzmir'de, gerçekleştirilen 21 Yaş Altı Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda ödülleri topladı.

ÜLKEMİZİ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEKLER

Bu turnuvada dereceye giren tüm sporcular, ay sonunda Ankara'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılacaklar. Milli takım seçmelerinde 1.'ci olan sporcular 26-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Avusturya'nın İnsburg şehrinde yapılacak olan ''21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası''nda ülkemizi temsil edecekler.

Derece yapan Sporcularımız;

54 Kg Mert ERDOĞAN 1.'ci,
54 Kg Hasan DOĞUÇ 2.'ci,
54 Kg Evren KARACA 3.'cü,
63 Kg Orhan Gazi GÜLER 2.'ci,
68 Kg Berkay AKYOL 1.'ci,
74 Kg Onur ÇALIK 3.'cü,
80 Kg Berkcan SÜNGÜ 1.'ci oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir