Kim seçilirse seçilsin Üsküdar'da spor ve kulüpler kazanacak

Üsküdar Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen gecede Üsküdar Belediye Başkan Adayları ve kulüp başkanlarını bir araya geldi.

Kim seçilirse seçilsin Üsküdar'da spor ve kulüpler kazanacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da faaliyet gösteren 24 Kulübün çatı kurumu olan Üsküdar Kulüpler Birliği, Üsküdar Belediye Başkan Adayları ile kulüp başkanlarını düzenlediği yemekte bir araya getirdi.

13 Mart 2014 Perşembe akşamı Kısıklı Mabeyin Restaurant'ta düzenlenen yemeğe AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Belen katıldı.

Üsküdar Kulüpler Birliği tarafından titiz bir çalışma ile rapor haline getirilen kulüplerin saha, tesis, ekonomik gibi sorunları belediye başkan adaylarıyla paylaşıldı. Daha sonra başkan adayları sırasıyla söz alarak kendilerine aktarılan sorunlar hakkındaki görüş, düşünce ve çözüme yönelik projelerini kulüp başkanları ile paylaştılar.

Belediye başkan adaylarının çözüme yönelik önerileri kulüp başkanları tarafından dikkat ve beğeni ile dinlenirken, adayların da kendilerine gösterilen samimi ilgi ve alakadan memnun oldukları gözden kaçmadı.

Toplantıdan çıkan ortak mesaj ise, ''Kim seçilirse seçilsin, Üsküdar'da spor ve kulüpler kazanacak'' oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir