Valide Tayfun Spor Tesisleri Hizmete Girdi

Sporu Tabana Yayma Projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan Valide Tayfun Spor Tesisleri düzenlenen törenle hizmete girdi.

Valide Tayfun Spor Tesisleri Hizmete Girdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Amatör futbolcuların faydalanması amacıyla yapılan, bir halı saha ile birlikte 385 metrekare kullanım alanına sahip kulüp yönetim binasını bünyesinde barındıran Valide Tayfun Spor Tesisleri'nin açılış törenine; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Altuğ Verdi ile Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü ve Üsküdar'da hizmet veren 22 amatör futbol kulübünün yetkilileri katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

1995 yılında kurulan Valide Tayfun Spor Kulübü yeni bir spor merkezine kavuştu.

Törende bir selamlama konuşması yapan Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ardından söz alan Belediye Başkanı Mustafa Kara Üsküdar'da seçimler için değil gelecek nesiller için çalıştıklarını söyledi. Kara, tarihi bir nitelik taşıyan Üsküdar'da sportif yatırımlar için alan bulmakta güçlük çektiklerini belirtti. Futboldan ziyade atletizm, jimnastik, yüzme ve Uzakdoğu sporlarına yatırım yaptıklarını belirten Mustafa Kara, futbolun endüstrileştiğini, kendilerinin önemli yatırımlar gerektiren futboldan bu nedenle uzak kaldıklarını ancak amatör futbola destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Üsküdar Belediyesi'nden Amatör Futbola Destek...

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada Üsküdar'da çok ciddi bir amatör sporcu potansiyeli olduğunu belirterek bu gençlere spor yaptırma gerekliliğinin altını çizdi. Üsküdar Belediyesi olarak son yıllarda amatör spor kulüplerine yönelik olarak ellerindeki imkânlar dâhilinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ancak bunların yeterli olmadığını belirten Hilmi Türkmen, görevlerin gelip geçici olduğunu, görevleri dâhilinde gençlere kişilik ve kimlik kazandırmak ve yarının iyi anne ve babaları olmalarını sağlayabilmek adına kalıcı projelere imza atmaları durumunda kendilerini başarılı sayacaklarını belirtti. Türkmen, yeni dönemde amatör spor kulübü başkan ve temsilcileriyle daha sık bir araya geleceklerini söylerken anlamlı ve kaliteli işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Hilmi Türkmen, TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun kendisinden Üsküdar'daki amatör futbol takımlarının faydalanacağı bir stadyum sözü isteğine karşılık olarak ise ''Bu konu bizim devamlı olarak üzerinde çalıştığımız bir proje. Şu anda üzerinde çalıştığımız bir yer var ancak onun bir takım sıkıntıları var. Hem plansal noktada hem de imar ve hukuki noktadaki bu sıkıntıları çözmek için çaba gösteriyoruz. Bizim bir karakterimiz var. Yapacağımız işin sözünü her zaman yüksek sesle haykırırız ancak yapamayacağımız bir işin sözünü de vermeyiz. İnşallah şu çalışmalarımızı biraz daha ilerletelim, olgunlaştıralım, yeni dönemde kulüplerimizin resmi müsabakalarını yapabilecekleri bir yeri Üsküdarlılara armağan etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Türkmen'in ardından söz alan Üsküdar Kulüpler Birliği ve Valide Tayfun Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gürlü, amatör kulüplere yapılan desteğin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmasında büyük önem taşıdığını belirterek amatör sporları verdiği destekten dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teşekkür etti.

TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ise yaptıkları konuşmalarda spora ve sporcuya yapılan yatırımların sağlıklı toplumlar oluşmasında büyük katkı sağladığını ifade ederek böyle bir spor tesisini Türk sporuna kazandırmasından dolayı Üsküdar Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından protokol davetlileri hep birlikte yeni hizmete giren Valide Tayfun Spor Tesisleri'nin açılış kurdelesini keserek tesisleri gezdiler.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir