Türkmen'den Geleceğin Şampiyonlarına Tam Destek

''Üsküdar Enlerini Arıyor'' atletizm ligi yarışmasının final müsabakaları Üsküdar'da yapıldı.

Türkmen'den Geleceğin Şampiyonlarına Tam Destek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanlığı'nın ''Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi'' kapsamında Üsküdar'da bulunan ilköğretim okullarında atletizm sporunu sevdirme, rekabet duygusunu hissettirme, sosyalleşme, iletişim kurma, becerilerini fark etmelerini sağlama düşüncesi ile atletizm branşında düzenlemiş olduğu ''Üsküdar Enlerini Arıyor'' atletizm ligi yarışmasının final müsabakaları Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu'nda yapıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

'Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi' kapsamında Üsküdar'da düzenlenen 'Üsküdar Enlerini Arıyor' atletizm ligi yarışmasının final müsabakaları yapıldı

Üsküdar'daki 64 ilköğretim okulunda okuyan yaklaşık 67 bin öğrencinin sportif olarak taranmasını müteakip, sürat, güç, dayanıklılık ve reaksiyon süreleri test edilerek belirlenen 671 yetenekli sporcu, Üsküdar'ın ''En hızlısı'', ''En dayanıklısı'' ve ''En güçlüsü'' olabilmek için yarıştı.

Organizasyona; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de katılarak minik sporculara madalya ve takdir belgelerini verdiler.

Ödül töreninde minik sporcular ve ailelerine seslenen AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi olarak Sporu Tabana Yayma Projesi kapsamında güzel projeler yürüttüklerini, bu projelerden biri olan Üsküdar Enlerini Arıyor müsabakalarının da büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Türkmen konuşmasında şunları söyledi:

''İnşallah önümüzdeki 5 yıl, Üsküdar'ın çocuklarıyla sporda, sağlıkta, kültürde ve her türlü güzel aktivitelerde sizinle birlikte olmak istiyoruz. Bizler biliyoruz ki Üsküdar'da doğan güneş bütün İstanbul'u, bütün Türkiye'yi aydınlatacak. Üsküdar Enlerini Arıyor müsabakalarını başlatan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kara'ya bir Üsküdarlı olarak teşekkürü borç biliyoruz. Değerli anne ve babalar, bizler biliyoruz ki çocuklarımız bir taraftan derslerinde başarılı olabilmeleri dışında güzel arkadaşlıklar edinebilmeli ve güzel işlerle uğraşmalı. Bunun için de en güzel araç spordur. Sporun her türlüsü insan sağlığı için, insanın geleceği ve kültürü için önemli bir aktivitedir. İnşallah önümüzdeki dönemde de yaptığımız spor salonlarıyla, kapalı ve açık mekânlarıyla inşallah çocuklarımıza ve gençlerimize daha faydalı olacağız. Bizler biliyoruz ki bizim çocuklarımız yetenekli ve başarılı çocuklardır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi en güzel şekilde yarınlara hazırlayabilmek için mutlaka sporun bir branşında buluşturmak durumundayız. İnşallah önümüzdeki dönemde hem yeşil alanları artıracağız hem de açık va kapalı spor alanlarını çoğaltacağız. Ama bunları çoğaltmak yetmez. Buralarda çocuklarımızın ve gençlerimizin güzel ve anlamlı işler yapmasını sağlamalıyız. Bizim bir sloganımız var.

''Çocuklarımızı ve gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş yapmak istiyoruz''

Sizler anneler ve babalar olarak çocuklarımızın evi ve okulu dışındaki uğraşları, arkadaşları iyi olsun istiyoruz. İşte bizler de Üsküdar Belediyesi olarak çocuklarınızın üçüncü mekânının sizin endişe etmeyeceğiniz alanlar oluşmasını temin etme adına yola çıkmış bulunuyoruz. Hamdolsun güzel projelerimiz var. Güzel hizmetlerimiz var. Bu güzel işlerimizi inşallah Sayın Kaymakamımızla, Sayın Gençlik Spor İl Müdürümüzle, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle ve tüm kamu çalışanlarımızla ve elbette ki siz saygıdeğer anne ve babalarımızla birlikte yarınları emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl yavrularımıza güzel hizmetleri hep birlikte başaracağız. Tekrar bu yarışmada dereceye giren tüm çocuklarımızın gözlerinden ve alınlarından öpüyorum. Dereceye giremeyen çocuklarımızı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.''

Final müsabakaları sonucunda belirlenen 100 başarılı minik sporcu Türk atletizmine kazandırılmak üzere eğitmenler gözetiminde yetiştirilecek.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir