Üsküdar Anadolu dayanışma gecesi düzenledi

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Geleneksel tanışma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Üsküdar Anadolu dayanışma gecesi düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Geleneksel tanışma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

1908'de Mehmed Burhaneddin (Burhan Felek) tarafından kurulan tarihi spor kulübünün yöneticilerinin de hazır bulunduğu geceye Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar'ın sevilen iş adamlarından ve aynı zamanda kulübün eski yöneticilerinden Mahmut Ekşi siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle birlikte Üsküdar yerel basın mensupları davetliler ve futbolcular katıldı.

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü'nün Başkanı Mustafa Dereci, gecenin açılış ve selamlama konuşmasını yaptıktan sonra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habip Suiçmez, İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi de birer konuşma yaptı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, 3. geleneksel tanışma ve dayanışma programı

Tekin Yolaç'dan anlamlı konuşma

Tekin Yolaç, yaptığı konuşmada, ''1908 kuruluşlu Üsküdar Anadolu Spor Kulübü'nün 106 senelik bir mazisi var. Ancak Türk tarihini bilenlerin bu 106 sene içinde başında geçenleri bilir memleketimizi bu başından geçenlere de Üsküdar Anadolu Spor Kulübü mensuplarının ne kadar katkıda bulunduklarını da bilmeleri lazım, bilmeyenlerin de öğrenmeleri lazım...

Geçmişte bu kulüpte görev aldığım için ve geleceğimin ilk basamaklarını bu kulüpte yaptığım için kulübüme sonsuz bir vefa borcum var.

Bu borcu benle beraber hizmet aşkıyla çırpınan bir kaç arkadaşımla beraber yürütmeye çalışıyoruz. Bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize derken önümüze çıkan engellerde en çok üzüldüğümüz 'canım ne olacak amatör 2. kümede oynuyorsunuz' lafıdır. Sözüm buna ama sitemim kürek sporunda söz sahibiyken, güreş minderinde şampiyonluklar kazanırken, atletizmin her branşında adını şanla yazdırırken, şimdi amatör kümede top oynar hale bu kulüp geldiyse, bunlar ilçemizi geçmişte yönetenler olduğu kadar, şimdi yaşayan bizlerde sorumluyuz.'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir