Doğru Tercih Doğru Gelecek Projesi Tamamlandı

Üniversiteliler el birliği ile liseli kardeşlerinin sorularını cevapladı.

Doğru Tercih Doğru Gelecek Projesi Tamamlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yüksek Hedef Grubu, Avrupa Birliği Bakanlığı Gençlik Programları desteği ile lise son sınıf öğrencilerine yönelik bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Yüksek Hedef Grubu, Avrupa Birliği Bakanlığı Gençlik Programları desteği ile lise son sınıf öğrencilerine yönelik bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Proje kapsamında çeşitli liselerde alanında başarılı üniversite öğrencilerinin katılacağı seminer programları düzenlendi. Lise öğrencileri yaklaşan sınav dönemi öncesi kendilerinin içinde bulunduğu ortamdan geçmiş üniversiteli abi ve ablalarına akıllarına takılan tüm soruları sorabildi.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'in desteklediği projede alanında başarılı ve derece ile bölümlerini kazanmış 30 üniversite öğrencisi 500'den fazla lise son öğrencisi ile buluştu, Liseliler akıllarına takılan her sorunun cevabını üniversitelilerden duydu.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'in desteklediği projede alanında başarılı ve derece ile bölümlerini kazanmış 30 üniversite öğrencisi 500'den fazla lise son öğrencisi ile buluştu,

''Doğru Tercih Doğru Gelecek'' sloganlı bu projenin sorumlusu Mustafa Emre Kaya projenin gerçekleştirilme amacını şu sözlerle açıkladı: ''Yüksek Hedef Grubu olarak tamamen gönüllü olan ve okudukları bölümleri derece ile kazanan üniversite öğrencisi arkadaşlarımız ile Üsküdar'ın çeşitli bölgelerindeki liselerde seminer programlarımızı tamamladık. Ülkemizde üniversitelileşme oranı her geçen gün artmakta ancak bu oran aynı zamanda bazı sorunları da beraberinde getirebilmektedir. Yanlış bölüm seçimleri, Farklı bir ilde okumanın zorlukları, okunulan bölümün sağlayacağı iş olanakları gibi birçok konuda yeni üniversite kazanmış gençlerimiz bu ve benzeri sorunlarla karşılaşınca okul kazanmış olsalar bile mutsuz olabilmekte hatta kazandığı üniversiteden ayrılabilmektedir. Bu durumun farkında olan ve tecrübe eden abi ve ablaları olarak liseli kardeşlerimizle bu tecrübelerimizi paylaştık ve projemiz sayesinde daha doğru tercihler ile daha doğru bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olduğumuzu düşünüyorum''.

Doğru Tercih Doğru Gelecek Projesi Tamamlandı

Proje hakkında detaylı bilgi almak isterseniz www.dogrutercihdogrugelecek.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir