Mahmut Ekşi, ''Vakfımız para kazanmak amacıyla kurulmadı''

İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları'nın kurucu ve öğretmenleri ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nde düzenlenen programda bir araya geldi.

Mahmut Ekşi, ''Vakfımız para kazanmak amacıyla kurulmadı''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İlim ve Fazilet Vakfı tarafından düzenlenen geceye Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi başta olmak üzere kurumda görev yapan eğitimciler katıldı.

İlim ve Fazilet Vakfı tarafından düzenlenen geceye Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi başta olmak üzere kurumda görev yapan eğitimciler katıldı.

Kurumun geleneksel hale getirdiği ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' programı bu yıl Nakkaştepe'de bulunan Nakkaş Kebap'ta gerçekleştirildi. Programa katılan Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi ve İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Veli Şirin günün anlam ve önemiyle ilgili olarak birer konuşma yaptı.

İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları'nın kurucu ve öğretmenleri ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nde düzenlenen programda bir araya geldi.

KURUMUMUZ PARA KAZANMAK AMAÇLI KURULMUŞ BİR KURUM DEĞİLDİR!

Vakıf Başkanı Mahmut Ekşi gecede yaptığı konuşmada öncelikle katılan tüm davetli ve misafirlerle birlikte kurum eğitimcilerini selamladı. Ekşi konuşmasında şu sözleri söyledi;

İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi

''Değerli Fazilet Vakfı Mensupları bir 24 Kasım, bugün 22'si ama Pazar gününe rastladığı için biz kadromuz olarak bugün yapmaya karar verdik, sonrasında da arkadaşlarımız Cumartesi ve Pazar günleri istirahat ederler diye düşündük, bu vesile ile 22 Kasım'da kutlama kararı aldık, sizlerle beraber olduk çok teşekkür ediyorum. Geniş bir katılım var, Allah hepinizden razı olsun. Bu kurum benim kurumum değil, bu kurum burada emek veren işçisinden, genel müdürüne, vakıf başkanına, öğretmenine kadar herkesindir ve buraya öğrencilerini göndererek, bize katkı sunan ve çocuklarının eğitimini bize emanet eden velilerimizindir. Bu kurum öyle bir kurumdur. Geçen sene de öyle söyledim para kazanmak amaçlı kurulmuş bir kurum değildir, bunu öğretmenlerimiz de biliyorlar; burada gönül zevki var, huzurlu çalışma ortamı var ve bu çalışmanın neticesinde öyle umuyorum ki öbür taraf için kazanılan Allah rızası var. Burada görev yapan her arkadaşıma teşekkür ediyorum, hakikaten özveriyle çalışıyorlar. Kutsal bir mesleği yerine getiriyorlar, öğretmenlik öğreticilik kolay bir iş değil; Hz. Adem ile başlamış, Hz. İbrahim ile onurlanmış ve Peygamberimiz Hz. Muhammet(sav) ile taçlandırılmıştır. Kutsal bir görev, Peygamberlerin vekili olarak, temsilcileri olarak bu görevi yapıyorsunuz, Allah sizden razı olsun, emeklerinize çok teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. 24 Kasım öğretmenler gününü sadece 24 Kasım'da değil, senenin 365 gününde kutlasak, öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz, diyor ve tekrar çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, afiyet olsun, saygılar sunuyorum.'' diyerek konuşmasını tamamladı.

İlim ve Fazilet Vakfı Faziletliler Marşı

Program Faziletliler Marşı'nın hep birlikte söylenilmesiyle birlikte eğlence ile devam etti.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir