Üsküdar'da yeni eğitim-öğretim dönemi Çamlıca'daki törenle başladı

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Döneminin açılışı Üsküdar Çamlıca İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle yapıldı

Üsküdar'da yeni eğitim-öğretim dönemi Çamlıca'daki törenle başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Döneminin açılışı Çamlıca İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle yapıldı.

Seçim İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz

Törene katılan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, burada yaptığı konuşmada ''Seçimler için değil, gelecek nesiller için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi tüm çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin'in de katıldığı törende bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ilk ve orta düzeydeki okullara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde her türlü desteğe devam ettiklerini belirtti. Kısıklı'daki Kapalı Spor Salonu'nun çok yakın zamanda hizmete gireceğini ifade eden Kara, sporun sağlıklı nesillerin yetişmesi açısından önemine değindi. Öğrencilerin kapalı spor salonundan mutlaka faydalanmalarını isteyen Mustafa Kara, tarihi öneme sahip ancak 40 yıl boyunca çivi bile çakılmamış Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu'nun Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan anlaşma ile Üsküdar Belediyesi'nin öncülüğünde yeniden yapılacağı müjdesini verdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Döneminin açılışı Üsküdar Çamlıca İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle yapıldı

Mustafa Kara öğrencilerin gösterilerinden sonra protokol davetlileri ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Kara ayrıca bir sınıf başkanın seçimi için gerçekleştirilen oylamaya katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Çamlıca İlköğretim Okulu'ndaki tören öncesi bu yıl hizmete giren Kadıköy Erkek İmam Hatip Lisesi'nin eğitim öğretim dönemi açılışına katıldı. Burada gerçekleştirilen törende bir de konuşma yapan Mustafa Kara daha sonra kurdele kesimini protokol davetlileri ile birlikte gerçekleştirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir