Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu - A.V.K. 61

Güzeltepe Mahallesi Sakinleri facebook sayfasının düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvasının şampiyonu kendilerine A.V.K. 61 takımı oldu.

Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu - A.V.K. 61
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

A.V.K. 61 takımını Abdurrahman Aydın, Rafet Şimşek, Yücel Yazıcı, Sercan Uygun, Ali Kemal Zengin, Mehmet Aşlamacı, Aşkın Aytaç Sümercan, Murat Közen, Semih Yazıcı, Yasin Uzunal ve İlkay Akışkan'dan oluşan oyuncular şampiyonluğa taşıdı.

A.V.K. 61 Takımı Güzeltepe Mahallesi Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu oldu

Finale kadar büyük bir mücadele ile gelen A.V.K. 61 ve Fc Efsaneler arasında oynanan final karşılamasını kazanan A.V.K. 61 turnuvanın şampiyonu oldu. Bu sonuçla turnuvanın 2'incisi ise Si Fc Efsaneler takımı oldu.

Si Fc Efsaneler Takımı Güzeltepe Mahallesi Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvasının 2'ncisi oldu

Şampiyon takıma Şampiyonluk Kupası, madalya ve 2500 türk lirası para ödülünü turnuvayı düzenleyen Güzeltepe Mahallesi Sakinleri Facebook Sayfası Yöneticisi Gökay Hebip verdi.

Şampiyon takıma Şampiyonluk Kupası, madalya ve 2500 türk lirası para ödülünü turnuvayı düzenleyen Güzeltepe Mahallesi Sakinleri Facebook Sayfası Yöneticisi Gökay Hebip verdi.

Çengelköyspor, Çengelköylü Futbolculara Destek Olmalı

Gökay Hebip turnuvayla ilgili olarak yaptığı konuşmada, ''Turnuvayı kazanan takıma başarılar dilerim. Ancak burada bir takım değil bütün takımlar kazanmıştır. Maçlar bitti dostluklarımız devam ediyor. Bir çok yeni arkadaşla tanıştık, kaynaştık ve samimi olduk. Bizim buradaki amacımız insanları spora yöneltmek sporun güzel ve eğlenceli yanlarını göstererek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır. Günümüzde maalesef ki gençlerin bir bölümü harap ve bitap bir durumdadır. Bizim gibi duyarlı insanlar gençlerimizi sporsal ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek geçlerimizi karanlığa teslim etmeyeceklerdir. Bir çok genç arkadaşımız turnuvada boy göstererek yeteneklerini sergilediler. Hepsi birbirinden yetenekli tertemiz gençlerdi. Bu gençlere sahip çıkmamız onları kaderlerine terk etmemiz için bu tür organizasyonları düzenleyerek devamlı bir hale getireceğiz.

Sporu eğlenceli hale getirerek rekabet ortamı yaratan bu turnuvada futbolcularla yaptığım konuşmalarda, Çengelköyspor'a sitemkar olduklarını gördüm. Turnuvamıza birçok sporcu katıldı ve herkes hemen hemen Çengelköy dışındaki bir çok kulüp de top oynuyor. Çengelköyspor neden Çengelköy'de oturan yaşan oyuncuları destekleyip takımda oynatmıyor? Çengelköyspor'da Çengelköy'de oturan futbolcu var mı? diye sitem kar olduklarını gördüm. Tabi buda Çengelköyspor kulübü yönetiminin takdiridir. Ancak şirin semtimizdeki güzel oyunculara da imkan vermeyi unutmamalıyız. Buradan çıkan her sporcu semtimizin gurur kaynağı olacak ve semtimizi temsil edecektir. Son olarak turnuvada bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sporun birleştirici bütünleştirici yapısını bu turnuvada da yaşamış olduk'' dedi.

Güzeltepe Mahallesi Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluk Kupası


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir