Katibim'in Şampiyonu Selimiye

25. Uluslararası Katibim Festivali kapsamından düzenlenen Üsküdar Belediyesi 8. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğu Selimiye Spor Kulübü kazandı.

Katibim'in Şampiyonu Selimiye
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

25. Uluslararası Katibim Festivali kapsamında düzenlenen Üsküdar Belediyesi 8. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğu Selimiye Spor Kulübü kazandı.

Şampiyonada ikinciliği Bağlarbaşı Futbol Kulübü, üçüncülüğü Barbaros Spor Kulübü ve dördüncülüğü de Acıbadem Spor Kulübü elde etti.

Yaklaşık bin futbol severin izlediği final müsabakasının ilk yarısını Bağlarbaşı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda, ilk yarıya oranla bambaşka bir futbol sergileyen Selimiye Spor Kulübü 2-2 beraberliği sağlarken maçın son dakikasında bir topu da direkten döndü.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

​25. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen Üsküdar Belediyesi 8. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğu Selimiye Spor Kulübü kazandı.

31 Ağustos Cumartesi günü Selimiye Stadı'nda yapılan final karşılaşmasında Bağlarbaşı'nı normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarla 7-6 yenen Selimiye takımına şampiyonluk kupasını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen verdi. Üçüncülük dördüncülük maçında ise Barbaros Spor Kulübü, Acıbadem Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek turnuvayı üçüncü olarak kapattı.

Turnuvayı ikinci bitiren Bağlarbaşı'na ödülü Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, üçüncülüğü kazanan Barbaros Spor Kulübü'ne Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Mustafa Demiral, dördüncülüğü elde eden Acıbadem Spor Kulübü'ne de ödüllerini Üsküdar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Zekeriya Selamet verdi.

12 amatör futbol takımının katıldığı ve 10 Ağustos'ta başlayıp 31 Ağustos'ta sona eren müsabakalara Selimiye, Bağlarbaşı, Barbaros ve Acıbadem'in yanısıra Çamlıca, Kirazlıtepe, Ferah, Üsküdar Anadolu, Valide Tayfun, Beylerbeyi, Özkaracaahmet ve Çengelköy Spor Kulüpleri katıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir