Liselere Kayıtlar Bugün Sona Eriyor!

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, tercihlerinden birini asıl olarak kazanan öğrencilere okul kaydını yaptırması için 12 Ağustos'tan itibaren verilen süre, bugün saat 17.00'de sona erecek.

Liselere Kayıtlar Bugün Sona Eriyor!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ortaöğretime Yerleştirme Sistemi çerçevesinde yerleştirme işlemleri, Ortaöğretime Yerleştirme Puanına (OYP) göre gerçekleştirilmiş ve sonuçlar 6 Ağustos 2013'te açıklanmıştı. Tercihlerinden birini asıl olarak kazanan öğrencilere okul kaydını yaptırması için 12 Ağustos'tan itibaren verilen süre, bugün saat 17.00'de sona erecek. Bu zaman içinde kayıt yaptırmayan öğrenciler bu haklarını kaybedecek.Kayıt dönemi sona erdikten sonra, bugün saat 19.00'dan itibaren boş kalan kontenjanlara yedek listeden yedeklik sırası dikkate alınarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecek. Her okulun boş kontenjan sayısı kadar öğrenciye, daha önce açıklanan yedek sırası dikkate alınarak kayıt hakkı verilecek.

Kayıt hakkı kazanamayan öğrenciler, yapılan yerleştirmelerin sonucunda herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleştirilemeyen, yerleştirildiği halde kayıt yaptırmayan veya kayıt yaptırıp da daha sonra sildiren öğrenciler sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptırabilecek. Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarının "çok programlı liselerin (ÇPL) bünyesindeki genel liselerin, imam hatip liselerinin ve meslek liselerinin" 9. sınıflarına yeni öğrenci kayıtları ise 29 Ağustos 2013 tarihine kadarsürecek. Bu okullara kayıtlar e-kayıt sistemi ile elektronik ortamda yapılacak. Boşalan kontenjanlar için yedek listede yer alan sıradaki öğrenciye kayıt hakkı verilmesi işlemi ise 26 Ağustos 2013 saat 17.00'ye kadar sistem tarafından otomatik olarak yapılacak. 19-26 Ağustos 2013 tarihlerinde, yedek kayıt dönemi içerisinde yedek listeden kayıt hakkı kazanan sıradaki öğrencilerin ilanı, her gün saat 19.00'da açıklanacak. 26 Ağustos 2013 saat 19.00 itibarıyla kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları ise 29 Ağustos 2013 saat 17.00'ye kadar devem edecek. 

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir