Üsküdar Belediyesi'nde kalamadım

Milli hentbolcu Yeliz Özel, ''Hentbolun başkenti Ankara'ya dönmek benim için gurur verici'' dedi.

Üsküdar Belediyesi'nde kalamadım
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Önümüzdeki sezon Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, Yenimahalle Belediyesi Takımı'nın forması giyecek tecrübeli hentbolcu Yeliz Özel, Hürriyet Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Ankara'ya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Yeliz Özel, Yenimahalle Belediyesi Takımı'na transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, ''Hentbolun başkenti Ankara'ya dönmek benim için gurur verici'' diye konuştu. Yenimahalle Belediyesi'nin hentbola ciddi bir bakışının olduğunu ifade eden Özel, ''Benimle başlayan transferde durmadılar. Yeni ve güzel transferler yaptılar.

Yeliz Özel, ''Geçen sene işler iyi gitmedi''
Üsküdar Belediyesi'nde kalamadım, çünkü geçen sene işler iyi gitmedi, şampiyon olamadık. O yüzden bütçeyi biraz küçültüp, genç takımla devam etmeyi istediler. Bu nedenle Ankara'ya, yuvama geri döndüm'' değerlendirmesini yaptı. Milli takımın değişmez ismi Yeliz Özel, 33 yaşına girdiğini hatırlatarak, ''En az 3 sene daha oynamayı düşünüyorum. Bu işi severek yapıyorum. Sevdiğim için kendime de bakıyorum. Sakatlığım şimdilik çok iyi. Özel tedaviler gördüm'' ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediyesi'nde de böyle oldu
Yeliz Özel, şampiyonluk konusunda büyük konuşmak istemediğini belirterek, ''Ancak ilk 3'e oynarız diye düşünüyorum'' dedi. Üsküdar Belediyesi'nde geçen sezon aynı şekilde şampiyonluk parolasıyla lige girdiklerini ancak işlerin ters gittiğini anlatan Yeliz Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Büyük takımlarda şampiyonluk parolasıyla lige giriyorsunuz ancak hiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşıyorsunuz. Geçen sezon Üsküdar Belediyesi'nde de böyle oldu. Bu sene takımın başında Serdar Eler var. Kendisi üniversiteden de benim hocam. Buraya gelmem de onun da başkanımızın da etkisi oldu. Maliye Milli Piyango takımındaki arkadaşlarımla burada beraberiz. Bu arkadaşlarla o takımda 5 sene üst üste şampiyon olduk. Bu takım aile gibi. İnşallah şampiyon oluruz.''

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, 2013-2014 sezonunun diğer sezonlara nazaran daha iyi geçeceğine dikkati çeken Yeliz Özel, ''Maltepe Belediyesi, Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü iyi takımlar kurdular. Ligin her açından güzel geçeceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.


Hürriyet


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir