250 kez giydiği milli takım formasına veda etti

Üsküdar Belediyespor'un başarılı sporcusu Serpil Soylu Çapar, 250 kez giydiği milli takım formasına veda etti

250 kez giydiği milli takım formasına veda etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Akdeniz Oyunları kapsamında İspanya ile yapılan maçta son kez milli formayı giyen hentbolcu Serpil Soylu Çapar, milli takıma 20 yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye-İspanya karşılaşmasında son kez forma giyen Serpil Soylu Çapar'ın hırsı ve liderlik vasıflarıyla diğer sporculara örnek olduğunu söyledi.

Birçok başarıya imza atan sporcunun 10 yaşından beri hentbol ailesinin içinde olduğunu, yaklaşık 20 yıldır milli takıma hizmet ettiğini ifade eden Eyüpoğlu, Çapar'ı federasyon başkanı olmadan önce de tanıdığını dile getirerek, ''Hentbola büyük emeği olan Serpil, hırsı ve liderlik vasıflarıyla diğer sporculara model oldu. Serpil, Akdeniz Oyunları'ndan sonra milli takımdan ayrılacak. Öyle sanıyorum, sporu da bırakmak zorunda kalacak. Milli takımdan ayrılan her sporcu bizlerde burukluk bırakıyor. Serpil'in yolu açık olsun. O'nu unutmayacağız'' dedi.

Serpil Soylu Çapar da milli takım sayesinde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'na (BESYO) girmeyi başardığını, ayrıca onlarca ülke gördüğünü ve çevre edindiğini kaydetti. Uzun yıllar Üsküdar Belediyespor'da başarıyla forma giydiğini belirten Çapar, milli takımdan ayrılmanın kendisine zor geleceğini, arkadaşlarını özleyeceğini, ancak tüm milli maçları izlemeye çaba göstereceğini ifade etti. Çapar, Akdeniz Oyunları gibi anlamlı bir organizasyonun ardından 250 kez formasını giydiği mili takımı bırakmasından dolayı da mutlu olduğunu vurgulayarak, kendine her zaman güvenen ve destekleyen milli takım antrenörleri ile Federasyon Başkanı Bilal Eyüpoğlu'na teşekkür etti.


Hürriyet


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir