Üsküdar Belediyesi ilk maçı kaybetti : 26-28

Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off finalinin ilk maçında Üsküdar Belediyesi, kendi evinde Antalya Muratpaşa Belediyesi'ne 28-26 yenilerek seride geriye düştü

Üsküdar Belediyesi ilk maçı kaybetti : 26-28
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off finalinin ilk maçında Üsküdar Belediyesi, kendi evinde Antalya Muratpaşa Belediyesi'ne 28-26 yenilerek seride 1-0 geriye düştü.

Karşılaşmaya iyi başlayan Üsküdar Belediyesi, savunmada sıkıntı yaşayan rakibi karşısında Yeliz Yılmaz'ın sayılarıyla 7-2'lik üstünlüğe ulaştı. Daha sonra ortaya koyduğu mücadeleyle rakibi karşısında hücumlarda etkili olan Antalya temsilcisi 6-0'lık seriyle 20. dakikada 8-7 öne geçti. Başa baş giden mücadelede Antalya ekibi ilk yarıyı 11-10 önde kapattı.

Çekişmeli geçen ikinci yarıda son iki dakikalık süreye 21-19 önde giren Üsküdar Belediyesi karşısında Serpil İskenderoğlu ile üst üste iki gol bulan Antalya Muratpaşa Belediyesi, karşılaşmayı 21-21'lik eşitliğe taşırken, normal süre de bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın birinci uzatma bölümünün ilk yarısında 24-24 eşitlik yaşanırken, ikinci yarıda Antalya ekibi sahadan 28-26 galip ayrılarak final serisinde kendi sahasında oynayacağı iki maç öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Üç galibiyete ulaşan takımın 2012-2013 sezonu şampiyonu olacağı final serisinde ikinci maç 28 Nisan Pazar günü, üçüncü maç da 30 Nisan Salı günü Antalya'da yapılacak. İlk üç maçta şampiyon belirlenmezse, dördüncü müsabaka 3 Mayıs Cuma günü İstanbul'da, gerekirse beşinci ve son maç da 7 Mayıs Salı günü Antalya'da oynanacak.

Üsküdar Belediyesi: Tolnai (Serpil Çapar), Çağla Yılmaz 1, Yeliz Yılmaz 10, Yeliz Özel, Ilkova 1, Yasemin Şahin 3, Vizitiu 1, Filipovic, Betül Yılmaz 9, Neriman Sevgilican 1

Antalya Muratpaşa Belediyesi: Sevilay İmamoğlu Öcal (Fatma Ay), Laiuk 1, Tankaskaya 1, Kübra Şen 1, Pavic 3, Nurceren Akgün 5, Serpil İskenderoğlu 7, Khouildi 3, Perihan Topaloğlu 5, Diğdem Hoşgör 2

Üsküdar Belediyesi - Antalya Muratpaşa Belediyesi : 26-28

İlk yarı: 10-11
Normal süre: 21-21
2 Dakika Cezası Alanlar: Ilkova 2 (Üsküdar Belediyesi), Serpil İskenderoğlu, Pavic, Nurceren Akgün, Khouildi (Antalya Muratpaşa Belediyesi)
Diskalifiye: Laiuk (Antalya Muratpaşa Belediyesi), Çağla Yılmaz (Üsküdar Belediyesi)
Salon: Haldun Alagaş
Hakemler: Kürşad Erdoğan, İbrahim Özdeniz


fanatik.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir