Üsküdar'ın Polisleri ''Stres'' attı

İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ''Polisler İçin Kişisel Gelişim Programı'', 11 derslik maratonun ardından tamamlandı.

Üsküdar'ın Polisleri ''Stres'' attı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Emniyet Teşkilatı'nın hizmet kalitesini artırmak amacıyla İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ''Polisler İçin Kişisel Gelişim Programı'', 11 derslik maratonun ardından tamamlandı. ''Stresle Başa Çıkma'', ''Zaman Yönetimi'', ''Etkili İletişim'', '' Ekip Çalışması'' temaları ile düzenlenen seminerlere çeşitli kademelerden 400 emniyet mensubu katıldı.

Üsküdar Emniyet Müdürlüğü personeli için hazırlanan ''Polisler İçin Kişisel Gelişim Programı'', İstanbul Şehir Üniversitesi Doğu Kampusu Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı. Törene Üsküdar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Üsküdar Emniyet Teşkilatı'nın hizmet kalitesini artırmak amacıyla İstanbul Şehir Üniversitesi akademik personeli tarafından özel olarak hazırlanan ''Polisler İçin Kişisel Gelişim Programı'' ile 400 emniyet mensubu eğitimlerden geçti.

Üsküdar Emniyet Teşkilatı'nın hizmet kalitesini artırmak amacıyla İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ''Polisler İçin Kişisel Gelişim Programı'', 11 derslik maratonun ardından tamamlandı.

''Bilimsel Bilgiyi toplumla paylaşmak bizim sorumluluğumuz''
Törende yaptığı konuşmada daha kaliteli güvenlik hizmeti için eğitimlere dahil olduklarını, kendi sorunlarını kolayca çözen emniyet mensuplarının toplumun sorunlarına da aynı kalite ve hızda çözüm bulacağını aktaran Üsküdar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, İstanbul Şehir Üniversitesi yetkililerine hazırlanan program için teşekkür etti. İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu da üretilen bilginin toplumla paylaşmanın önemine değinerek, ''Üniversite olarak bulunduğumuz bölge başta olmak üzere sorumluluklarımızı yerine getirmeye ve ürettiğimiz bilimsel bilgiyi başta meslek grupları olmak üzere toplumla paylaşmaya devam edeceğiz'' dedi.

Günlük hayatın sorunlarını yönelik özel seminer programı
Toplam 11 oturumdan oluşan seminer programı, polislerin hem iş hem de özel hayatlarında karşılaştıkları sorunlar üzerine kurgulanarak İstanbul Şehir Üniversitesi'nin tecrübeli akademik kadrosu tarafından verildi. ''Stresle Başa Çıkma'', ''Zaman Yönetimi'', ''Etkili İletişim'', '' Ekip Çalışması'' temaları ile düzenlenen seminerler, 28 Mart- 18 Nisan tarihlerinde akşam dersleri şeklinde gerçekleşti.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir