Polis teşkilatı'nın 168. yılı Yavuztürk İlkokulunda kutlandı

Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü Üsküdar İlçesi genelinde Yavuztürk İlkokulu'nda yapılan program ile kutlandı.

Polis teşkilatı'nın  168. yılı Yavuztürk İlkokulunda kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü Üsküdar İlçesi genelinde Yavuztürk İlkokulu'nda yapılan program ile kutlandı.

Kutlama programına Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, emniyet teşkilatının müdür, amir ve çalışanları, ilçemiz okullarının müdür, müdür yardımcıları, mahalle muhtarı, veli, öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı kutlama programına öğrencilerin okuduğu şiirler, koro tarafından seslendirilen marşlar ve sahnelenen drama çalışması programa renk kattı.

Üsküdar Turizm ve Folklör Derneği'nin Karadeniz yöresi oyunları ile renk kattığı törenin sonunda Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Emniyet Müdürlüğü öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir