Bu Benim Eserim sergisi

8. İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Proje çalışması etkinliği, bugün start verdi.

Bu Benim Eserim sergisi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinliklere ilgiyi-katılımı artırarak ülke genelinde yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen proje artık bir marka haline geldi. 2012-2013 eğitim öğretim yılında da büyük bir katılımla yoluna devam ediyor.

Bu sene de 4-22 Mart tarihleri arasında Bölge Bilim Kurulu Üyeleri proje çalışmalarını değerlendirdi ve değerlendirilen projeler içinden 139 tanesi sergiye sunuldu.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve vali yardımcısı Harun Kaya'nın katılımlarıyla sergi programının açılış etkinlikleri başladı.Önce İBB mehteran takımı, daha sonra Üsküdar Müzik Öğretmenleri Korosu açılışa renk kattılar.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin açılış konuşmasında, proje sergisine ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını ve bu projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ''Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmalar yapıyoruz. Sporu,bilimi tabana yaymak istiyoruz.'' vurgusunda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Dr Muammer Yıldız, ''Bu bir yarışma değil,çalışmadır. Çocuklarımızın bir proje üretip sahiplenmesi, bu benim eserim deyip o güveni yakalaması en önemli başarıdır'' dedi. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, üretmeyen icat etmeyen kimselerin ülkelerine hiçbir katkısı olamayacağını ekledi. Ve son olarak vali yardımcısı Harun Kaya ''Aklı, bilimi yaşamınızla yoğuramazsanız ekonomik ve bilimsel anlamda yok olursunuz. Projelerinize sahip çıkın, hepsinin peşinden gidin.'' şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından sergi alanına ziyaret başladı.

Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması sergi programı, 10-11 Nisan tarihlerinde de devam edecek.


İstanbul Ajansı


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir