Üsküdar'dan Aslı Çakır Alptekin açıklaması

Üsküdar Belediyespor, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in doping yaptığına dair çıkan haberlere tepki gösterdi.

Üsküdar'dan Aslı Çakır Alptekin açıklaması
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyespor, Aslı Çakır Alptekin'in Londra Olimpiyatları'nda doping yaptığını iddia eden kuruluşlara sert tepki gösterdi. Açıklamanın tam metni şöyle;

''Sporcumuz olmasından onur duyduğumuz, Olimpiyat şampiyonu atletimiz Aslı Çakır Alptekin ülkemize büyük mutluluklar yaşatarak kalpleri feth etmiş, sportif başarıları ve özel hayatı ile milyonlarca genç kızımızın rol modeli olarak benimsediği çok kıymetli bir evladımızdır.

Aslı Çakır Alptekin hakkında 22.03.2013 günü bazı medya organlarında yayınlanan ve kendisinin doping yaptığı ile ilgili haberler bizleri çok derinden üzmüştür. Aslı kızımızın doping yaptığını yazmak, bunu haberleştirmek en hafifinden bilgisizlik veya insafsızlıktır. Gerek Avrupa şampiyonluğundan gerekse Olimpiyat şampiyonluğundan sonra yapılan tüm doping testlerinden geçmiş Aslı Çakır Alptekin'e karşı bazı odakların sürdürdüğü bu karalama kampanyasını şiddetle kınadığımızı kamuoyuna duyururuz.

Bilgisizlikten ya da maksatlı şekilde ama neden yapıldığını anlayamadığımız bu haberlerin ardından aynı gün öğle saatlerinde 'Aslı Çakır Alptekin'in ismi verildiği tesislerden kaldırılıyor' içeriği ile çıkan yalan haberlerden sonra bu dezenformasyonun kasıtlı olarak yapıldığı konusunda düşüncemiz maalesef pekişmiştir.

2020 Olimpiyat Oyunları adaylık sürecimizin en kritik günleri arifesinde kimlerin, neden, ne için ve ne pahasına yaptığını bilemediğimiz fakat ülkemizi olimpiyat yolunda zor duruma düşürmek adına Aslı üzerinden kurgulanan bir 'linç' teşebbüsünün hem medyamızın büyük bölümünde, hem Türk halkı nezninde tepki ile karşılandığını görmek hem Aslı'yı hem bizleri çok duygulandırmıştır.

Aslı Çakır Alptekin'e karşı yapılan bu insafsızlıkların onu seven milyonlar adına takipçisi olacağımızı hatırlatarak, bu yolda Aslı'yı yalnız bırakmayan Türk Spor Medyasının büyük çoğunluğuna ve elbette halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.''

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı

Mecit Çetinkaya


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir