Üsküdar'ın En'leri Yarışmasının Finali Yapıldı

Üsküdar Belediyesi'nin Düzenlediği ''Üsküdar En'lerini Arıyor'' Yarışmasının Atletizm Finalleri Yapıldı

Üsküdar'ın En'leri Yarışmasının Finali Yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin ''Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi'' kapsamında Üsküdar ilçesinde bulunan İlköğretim okullarında atletizm sporunu sevdirme, rekabet duygusunu hissettirme, sosyalleşme, iletişim kurma becerilerini fark etmelerini sağlama düşüncesi ile atletizm branşında bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Üsküdar En'lerini arıyor'' yarışmasının finalleri İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi 50. Yıl Voleybol Salonu'nda yapıldı.

Törene Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Av. Numan Güzey, Üsküdar Milli Eğitim İlçe Müdürü İlyas Tekin, 2012 Londra Olimpiyatları şampiyonu milli atletimiz Aslı Çakır Alptekin, Üsküdar Belediyesi yetkilileri, okulların yöneticileri, öğretmenleri ve minik sporcular katıldı.

Üsküdar'daki 64 ilköğretim okulunda okuyan yaklaşık 70 bin öğrencinin sportif olarak taranmasından sonra seçilen bin 200 öğrencinin çeyrek final ve yarı final müsabakalarından sonra finale kalan 500 minik sporcunun arasından dereceye giren sporcular, Türk sporunun geleceğinin temellerini oluşturması hedefiyle yetiştirilecek.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Av. Numan Güzey, törende yaptığı konuşmada, ''Üsküdar Belediyesi'ni, Türk sporunun altyapısına yönelik bu önemli projeyi yıllardır başarılı bir şekilde ve istikrarla devam ettirdikleri için tebrik ediyorum. İnşallah, yıllardır sürdürülen bu tür organizasyonların içinden, uluslararası dev şampiyonalarda Türkiyemiz'i  başarıyla temsil edecek, Ayyıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıracak ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletecek sporcularımız çıkacaktır. Bütün Türk spor teşkilatı olarak, 2016 ve 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Türk sporcularını kürsünün zirvesinde görmek en büyük hedefimizdir'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir