ÖMSS Başvuru Süresi Uzadı

Özürlü Memur Seçme Sınavı tercih kılavuzunda değişiklik yapıldı, tercih süresi uzatıldı.

ÖMSS Başvuru Süresi Uzadı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS)/KURA tercih kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4'ün, Devlet Personel Başkanlığı'nın talebi üzerine yeniden düzenlendiğini bildirdi.

ÖSYM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, tercih kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4'deki aynı nitelik ve koşulları taşıyan kadroların birleştirilerek yeniden yayımlanmasının talep edildiği, kadroları birleştirilen kamu kurum ve kuruluşlarıyla bunlara ait kadroların ÖSYM'nin www.osym.gov.trinternet adresinde Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4'te bulunduğu bildirildi.

Tercih süresi uzatıldı

Bu kapsamda ÖSYM'nin ÖMSS/Kura tercih sistemiyle ÖMSS/Kura 2013 tercih kılavuzunun yeniden düzenleneceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: ''8 Mart 2013 tarihinde sona ereceği duyurulan tercih süresi, düzenlemeler nedeniyle adayların tercihlerini yeniden değerlendirmeleri için ek süre tanınmasını sağlamak amacıyla 11 Mart 2013 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

Tercihini tamamlayan adayların yeniden tercihlerini değerlendirmeleri ve yapılan değişikliklere göre tercihlerini düzenlemeleri gerekmektedir. Değişiklik nedeniyle tercihlerini yeniden düzenlemesi gereken adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Değişiklikten etkilenmeyen adaylar da tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Tercih işlemlerini tamamlayan adayların tercih bilgilerini, ÖSYM'nin resmi internet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri gerekmektedir.''


İstanbul Ajansı


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir