İki Milli Atlet Davalık

Eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop, aralarında yapılan sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin''e dava açtı.

İki Milli Atlet Davalık
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ayhan, Alptekin''den olimpiyat şampiyonluğundan kazandığı ödülün payını istiyor.

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre, eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop, aralarında yapılan sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin''e alacak davası açtı.

Süreyya Ayhan Kop'un avukatlarından Oğuz Atasoy, Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Aslı Çakır Alptekin ile müvekkilim arasında yapılan, ıslak imzalı ve parmak izli bir sözleşme mevcut. İki taraf 2009-2012 yıllarını kapsayacak şekilde sportif danışmanlık sözleşmesi yapmışlardır. Müvekkilim bu süre içinde Alptekin''e bilgi ve deneyimlerini aktararak, danışmanlık yapmıştır'' diye konuştu.

ÖZEL KAMP KARŞILIĞI SÖZLEŞME

Süreyya Ayhan Kop ve Aslı Çakır Alptekin'in son olarak Londra Olimpiyatları öncesi Rusya'da özel bir kamp yaptıklarını kaydeden Atasoy, şöyle devam etti:

''Sözleşme gereği Alptekin, elde ettiği üstün sportif başarılardan alacağı ikramiye, ödül ve primlerden belli bir miktarı müvekkilime vermeyi kabul etmiştir ve olimpiyatlara kadar da bu sözünü yerine getirmiştir. Fakat olimpiyat şampiyonluğu sonrasında sözleşmenin vecibelerini yerine getirmemiştir. Müvekkilime son ödeme Haziran'da yapılmıştır. İhtarlar da sonuçsuz kalmıştır. Alptekin, ödülden müvekkilime ödemesi gerek tutarı ödememiştir. Bu nedenle konuyu yargıya taşımış bulunmaktayız.''


Yeni Şafak


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir