Üsküdar'ın Hedefi Sporu Tabana Yaymak

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü geçtiğimiz hafta Taekwondo'da Avrupa Şampiyonu ve hafta sonu İspanya'da yapılan yarışmada ise üçüncü oldu.

Üsküdar'ın Hedefi Sporu Tabana Yaymak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Taekwondo branşından sorumlu kulüp yöneticisi Fatih Korkmaz, kulüp yöneticileri ve şampiyon sporcular hazır bulundu.

Basın toplantısında Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünün geldiği son nokta ve gelecekte planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Üsküdar Belediyesi, 9-13 Ocak tarihleri arasında Yunanistan'ın Atina kentinde yapılan 1. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası'nda erkeklerde 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

18 ülkeden 142 kulübün katıldığı şampiyonada, 63 kg'da Umut Bildik ve 74 kg'da Ömer Faruk Bulak birinci, 54 kg'da Cemil Akçay ikinci ve +87 kg'da Serdar Yüksel de üçüncü olarak bu yıl birincisi yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Üsküdar Belediyesi'ne şampiyonluğa taşıdılar.

Şampiyon sporcular ülkeye dönüşlerinde kulüp yetkilileri ve aileleri tarafından coşkuyla karşılandılar.

Avrupa Şampiyonu Taekwondocular daha sonra şampiyonluk kupalarıyla Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

Krosta Üsküdar Belediyesi Avrupa Üçüncüsü
İspanya'nın Castellon kentinde yapılan 34. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası'nda Büyük Bayanlarda Üsküdar Belediyesi Avrupa üçüncüsü olurken kulüp sporcusu Etiyopyalı Hıwot Ayalew 6.000 metre yarışında 18.56 ile altın madalya kazandı.

4 farklı kategoride 21 ülke ve 27 kulüpten 312 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda takım sporcularından Özlem Kaya 10'ncu, Gülcan Mıngır 14'ncü, Bahar Doğan 26'ncı, Burcu Büyükbezgin 37'nci olurken Esma Aydemir yarışı terk etti.

Yarışlarda Rusya 28 puanla şampiyonluğu, ev sahibi İspanya da 46 puanla ikinciliği elde etti.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros müsabakalarında geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyon Üsküdar Belediyesi, bu kupada daha önce 3 kez birincilik, 2 kez ikincilik, 1 kez de üçüncülük elde etmişti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir