Anadolu Üsküdar, sahasını geri istiyor!

Anadolu Üsküdar 1908 Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sesleniyor.

Anadolu Üsküdar, sahasını geri istiyor!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Anadolu Üsküdar 1908 Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sesleniyor. ''Kendi stadımız olan Burhan Felek'i geri istiyoruz'' diyen kulüp, Bakan Suat Kılıç'a ulaşmaya çalışıyor.

Konu hakkında yayınlanan haberde şu ifadelere yer verildi:

Türk futbolunun kilometre taşlarından birisi olan Üsküdar Anadolu, üçüncü ligde oynayan çaresizlikler içinde kıvranan belki de Türkiye liglerinin tek kulübü.

Kadrosunda nice isimleri barındıran, nicelerini Türk futboluna armağan eden Üsküdar Anadolu şimdilerde ''üvey evlat'' muamelesi görmenin burukluğunu yaşıyor, sancısını duyuyor.

Uzun yıllardır her iç saha maçını kendi deplasmanında oynamanın ''utancını'' yaşıyor.

Ve artık bu utançtan biran önce kurtulmak istediğini haykırıyor.

Futbolcusu, Yöneticisi, Taraftarı, Görkemli mazilerine dönmek için yetkililerden bir ışık bekliyor.

SADECE SAHAMIZI GERİ İSTİYORUZ
''Sahamızı geri versinler, sonrasına karışmasınlar, tesisimizi de yaparız, PTT 1.Lig'e yükselecek takımı da kurarız. Ama önce elimizden aldıkları BURHAN FELEK STADI'mızı geri versinler. Biz orada 1.LİG takımlarının bile imrendiği 20.000 Kişi topladık. Her maçımızı 15.000 - 20.000 seyirciye oynadık. Ya şimdi. Can güvenliği bile olmayan stadlara, kendi sahamız gözüken deplasmanlara gidiyoruz. Koskoca kulübün kaderi böyle mi olmalı?

Bize tekrar versinler BURHAN FELEK'i 2 portatif kale kuralım ve sadece 15 günde bir maç oynayalım. Ne atletizm pisti bozulur ne de sahanın çimi. Fazla bir şey istemiyoruz. Yetkililer sesimizi duysun elimizi tutsun. Biz de 3.Lig de her maçımızı 10.000 Kişiye oynayalım.''


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir