Üsküdar Bilgi Evleri'nden eğitime büyük katkı

''Her çocuk bir cevherdir'' sloganından yola çıkan Üsküdar Bilgi Evleri alanında bir ilke daha imza attı.

Üsküdar Bilgi Evleri'nden eğitime büyük katkı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

''Her çocuk bir cevherdir'' sloganından yola çıkan Üsküdar Bilgi Evleri alanında bir ilke daha imza attı.

Uzakdoğu'da başlayarak tüm dünyaya hızla yayılan, çocukların zihinsel kapasitesini artırarak sıra dışı matematik becerileri kazanmasını sağlayan ''Mental Aritmetik'' eğitimi, Üsküdar Belediyesi'ne bağlı Bilgi Evleri'nde 34 bin öğrenciye ücretsiz olarak verilmeye başladı.

Kâğıt, kalem, bilgisayar ya da hesap makinası gibi bir desteğe ihtiyaç duyulmadan kişinin beynini kullanarak kısa yolla çok basamaklı sayılarla dahi işlem yapabilmeyi sağlayan Mental Aritmetik eğitimi, Üsküdar Bilgi Evleri'nde eğitim desteği alan öğrencilere aralık ayından itibaren verilmeye başladı. 2013 yılında eğitime başlayacak olan Üsküdar Çocuk Üniversitesi'ne dahi ve özel yetenekli çocukları kazandırarak onların geleceğin bilim adamları olmasında önemli bir yer sahibi olacak Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, Mental Aritmetik dersleriyle de eğitime önemli bir katkı sağlamaya başladı.

''Her çocuk bir cevherdir'' sloganından yola çıkan Üsküdar Bilgi Evleri alanında bir ilke daha imza attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bilgi Evlerinde öğrenim gören 34 bin öğrenciye bu eğitimi vererek, çocuklarda var olan ancak atıl durumdaki gizli zekâ kapasitesini harekete geçirdiklerini, böylece çocukların zihinsel kapasitelerini en üst seviyeye çıkartarak geleceğin bilim adamlarını yetiştirme konusunda önemli bir adım daha attıklarını ifade etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir