Çengelköyspor'a Selvispor şoku...

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup 14.hafta müsabakasında liderÇengelköyspor sahasinda Zeytinburnu Selvispor'u konuk etti.

Çengelköyspor'a Selvispor şoku...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköyspor 1-2 Selvispor
Müsabakaya çok hızlı başlayan Selvispor takımı daha ikinci dakikada kazandığı serbest vuruşta tecrübeli santrafor Ersan Deniz topu harika bir yere yolladı ve maça adeta Selvispor 1-0 önde başladı.

Bu kazanılan gol neticesinde morallenen Selvispor daha dengeli ve istekli bir futbol oynamaya başladı ve Çengelköyspor'un maça adaptesi biraz zor oldu. İlerleyen dakikalarda Çengelköyspor oyunu dengeledi ve İshak ev sahibi takımın beklediği golü rakip filelere yollayınca bir anda hem oyunda hemde skorda eşitlik sağlandı.

Beraberlik golünden sonra galibiyet için rakip kaleye yüklenen ev sahibi takım hiç ummadığı bir zaman diliminde Berat deplasman takımını öne geçiren golü Çengelköyspor ağlarına gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıda tüm hatları ile rakip kaleyi sağlı sollu ataklarla bunaltan Çengelköyspor takımının karşısına bu kezde kaleci Tuncay ve stoper Sergen çıktı. Neredeyse bütün ceza sahasına gelen topları ya Sergen yere indirmedi yada kaleci Tuncay gole geçit vermedi. Bütün bunların üstüne Tecrübeli santarfor Onur Atila'nın kafası direkte patlayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Maç sonunda Çengelköyspor seyircisi uzun süre rakibi protesto etti fakat bu protestolar neticesinde istenmeyen tatsız olaylar yaşanmadı. Müsabakada Selvispor adına kaleci Tuncay, kaptan Başar, Ersan Deniz ve Sergen ilk planda göze çarpan oyuncular olarak hafızalarımızda yer aldı. Çengelköyspor takımında da Onur, Aşkın ve İshak etkili oldular.

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup 14.hafta müsabakasında Çengelköyspor, Zeytinburnu Selvispor'u konuk etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir