TOGEM'in 363'üncü eğitim yuvası Düzce'de açıldı

Düzce'de Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş'nin sahipleri Latif Aral Aliş Sarsılmaz ve Ala Sarsılmaz'ın desteğiyle TOGEM'in okul öncesi eğitim birimi açıldı.

TOGEM'in 363'üncü eğitim yuvası Düzce'de açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Düzce'de Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş'nin sahipleri Latif Aral Aliş Sarsılmaz ve Ala Sarsılmaz'ın desteğiyle TOGEM'in okul öncesi eğitim birimi 8 Ekim 2012 Perşembe günü açıldı.

Eğitime verdiği katkılarla 2005 yılından bu yana 362 okul öncesi eğitim birimini çocuklarla buluşturan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Düzce'de Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş'nin hayırsever sahipleri Latif Aral Aliş Sarsılmaz ve Ala Sarsılmaz'ın desteği ile 'Sarsılmaz Okul Öncesi Eğitim Birimi'ni açtı. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde 2005'te kurulan TOGEM, Düzce'de açtığı okul öncesi eğitim birimi ile ''Hedef 500'' projesine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Düzce-İhsaniye Sarsılmaz Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılış törenine Düzce Valisi Adnan Yılmaz, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran, Hayırsever Ala Sarsılmaz, ağabeyi Latif Aral Aliş Sarsılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Düzce'de Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş'nin sahipleri Latif Aral Aliş Sarsılmaz ve Ala Sarsılmaz'ın desteğiyle TOGEM'in okul öncesi eğitim birimi 8 Ekim 2012 Perşembe günü açıldı.

''Yeni okullar yapılacak''
Töreninde konuşan TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, şunları söyledi: ''Günümüzde yaşadığımız sorunların temel sebeplerinin geçmişte yaşanan hatalar, eksiklikler ve özellikle eğitimsizlik olduğunu bilen merkezimiz, bu soruna temelden çözüm arama gayretlerindendir. Okul öncesi dönem, çocuğun gelişiminin hızlandığı yıllardır. Bu dönemde verilen eğitim, çocuğun geleceğine yön verir. Hayırseverlerimizin büyük katkıları, çalışanlarımızın heyecanıyla kalıcı anasınıflarımızın sayısı yurdumuzun değişik il ve ilçelerinde 363'e ulaşmıştır. TOGEM olarak söz verdik; 2 yıl içinde eğitim birimi sayımızı 500'e çıkartacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren aynı heyecanla Konya, Ankara, Keçiören, Nevşehir, Kayseri ve Antalya'daki okullarımızın da açılışlarını yapacağız. Bugün de aynı duygu, aynı heyecanla Düzce'ye Sarsılmaz Okul Öncesi Eğitim Birimi kazandırmanın gururunu yaşamaktayız. Bizlerin bu büyük heyecanı yaşamasına, böylesine hayırlı adımlar atılmasına vesile olan çok ciddi emeği geçen hayırseverimiz Ala Sarsılmaz hanımefendiye, kurucumuz Sayın Emine Erdoğan hanımefendi ve TOGEM adına teşekkür ediyorum.''


Hürriyet


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir