MHP Üsküdar Şehitlerimiz için yürüdü

Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi önünden başlayan yürüyüş Üsküdar İskelesi önünde son buldu.

MHP Üsküdar Şehitlerimiz için yürüdü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen yürüyüşe Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, Hakkı Kurtuluş, Azmi Karamahmutoğlu, Necdet Yıldırım gibi bir çok yeni ve eski yönetici ile birlikte Üsküdarlılar yoğun katılım sağladı.

Yöneticilerden alınan bilgiye göre çok önceden planlanmadan hızlıca tertip edilmiş bir yürüyüş olmasına karşın yürüyüş sırasında esnaf ve evlerinde bulunan vatandaşların camlarına çıkarak Türk bayrakları asarak destek olmaları yürüyüşün Üsküdarlılar tarafından çok olumlu ve yerinde bir organizasyon olduğunun göstergesiydi. Evlerinde bulunan vatandaşlardan alınan olumlu tepki aynı şekilde yürüyüş gerçekleştiren korteje de yansıdı ve alkışlarla desteklendi.

İlçe yönetimi tarafından 2-3 gün gibi kısa bir sürede düşünülerek çalışmaları başlatılan yürüyüşte yeterli reklam çalışmaması yapılmaması ve duyurunun olmaması bile insanların bu tür protestolara hazır olduğunu artık sabrın kalmadığına bir işaret olarak düşünülebilir.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi önünden başlayan yürüyüş Üsküdar İskelesi önünde son buldu.

Korkulan Olmadı
Şehitlerimiz için düzenlenen yürüyüşte korkulan olmadı. Yürüyüşte bulunan vatandaşlar Üsküdar Ahmediye Meydanı'nda bulunan BDP ilçe binası önüne geldiklerinde ise çıkması muhtemel olaylara karşın çevik kuvvet polisinin binanın giriş yolu üzerinde yoğun bir tedbir alması gözlerden kaçmazken, MHP'liler burada çok daha gür seslerle protestolarını sürdürdü.

Bir çok medya kuruluşu muhtemel olayların olacağını düşünülerek BDP ilçe binası önünde iyi bir yer kapma savaşı ise boşa çıktı. Grup hiçbir aşırılık yapmadan aksine Üsküdarlılarında yürüyüşe katılmasını istedi. Bazı parti yetkilileri ise ''Bizlerden korkmayın, bizler şehitlerimiz için yürüyoruz. Sizlerde bize katılın'' diyerek herkesi yürüyüşe çağırdı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen yürüyüşe Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, Hakkı Kurtuluş, Azmi Karamahmutoğlu, Necdet Yıldırım gibi bir çok yeni ve eski yönetici ile birlikte Üsküdarlılar yoğun katılım sağladı.

Yürüyüşün Üsküdar İskelesi önünde bitmesinin ardından İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Çakır basın açıklaması öncesinde şehit olan askerlerimizin isimlerini okudu ve MHP'liler hep bir ağızdan ''Burada'', ''Burada'' diyerek eşlik etti.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez ise yaptığı basın açıklamasında ''Ey açılımdan medet uman, güzel şeyler olacak diyen hükümet ve ana muhalefet yetkilileri, şehitlerin ardından yaptığınız cılız açıklamalar ve boş laflara milletimizin artık tahammülü kalmamıştır. Bizi bölmek isteyen içte ve dıştaki hainler unutmasın ki, Büyük Türk Milleti gerektiğinde top yekün vatanı için can vermeye hazırdır. Çin sarayını basan Kürşatlar gibi, Anadolu'nun kapılarını bize açan Alpaslanlar gibi, ya ben İstanbul'u alırım, ya İstanbul beni diyen Fatihler gibi, yedi düvele karşı Çanakkale'yi geçilmez kılan Çanakkale Kahramanları gibi, yemen çöllerinde toz olup uçan, Sarıkamış dağlarında buz olup donan, işgal güçlerine bu vatanın her karış toprağını dar eden Kahraman Mehmetçikler gibi, Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları gibi ve 1980 öncesi ezanlarımız dinmez, bayrak inmez ve vatan bölünmez diyen 5 bin ülkücü şehit gibi, Türk Milleti hazırdır ve görev beklemektedir.'' dedi.

Basın açıklamasının ardından sesizce dağılan topluluk herhangi bir olumsuzluğa sebep olmadı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir