Aslı'nın şahidi Erdoğan

Üsküdar Belediye Spor'un olimpiyat şampiyonu sporcusu Aslı Çakır 6 ekim'de evleniyor

Aslı'nın şahidi Erdoğan
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ile antrenörü ve aynı zamanda eşi İhsan Alptekin'in düğünü Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 6 Ekim'de yapılacak

Londra Olimpiyatları'nda 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile antrenörü ve aynı zamanda eşi olan İhsan Alptekin'in düğün töreni 6 Ekim'de yapılacak. Aslı'nın şahitliğini Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yapması bekleniyor. 2 yıl önce Antalya'da sade bir nikahla evlenen ve hem maddi sorunlar, hem de olimpiyat hazırlıkları nedeniyle bir türlü düğün töreni yapmaya fırsat bulamayan Alptekin çifti, sonunda muradına erecek. Aslı'nın aynı zamanda kulübü olan Üsküdar Belediyesi'nin üstlendiği düğün törenine Başbakan Erdoğan'ın da katılması ve gelin Aslı Çakır Alptekin'in şahitliğini yapması gündemde. Düğün töreninde yeniden tazelenecek nikahı ise Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıyacak.

DAVETİYESİ OLİMPİYAT HALKALI
Aslı ve İhsan Alptekin, uzun zamandır bekledikleri düğün için sıradışı bir davetiye hazırlattı. Davetiyenin kapağından olimpiyat halkaları, içinde ise Aslı'nın Londra'da kazandığı altın madalyanın bir örneği ile koşarak kaçan bir gelin ve onu kovalayan damat figürü var. Davetiyenin üzerinde ise şu ifadeler yazıyor: ''Zorlu engelleri aştık. Dualarla zirveye ulaştık. Mutluluğa start aldığımız bu günde sizleri de çıkış çizgimize bekliyoruz.''


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir