Halk Koşusu ve Atletizm Yarışları Yapıldı

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 24'ncüsü düzenlenen Uluslararası Kâtibim Festivali tam bir atletizm şölenine sahne oldu.

Halk Koşusu ve Atletizm Yarışları Yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kâtibim Şenliği kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen Halk Koşusu ve Atletizm Yarışması, Harem sahil yolunda düzenlendi. Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ve dünyaca ünlü hakemimiz Cüneyt Çakır ile Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın startını verdiği ve 800'e yakın sporcunun katıldığı yarışmalar 12 farklı kategoride düzenlendi.

Bayanlarda 8 kilometre, büyük erkeklerde ise 10 kilometre üzerinden düzenlenen yarışmalarda erkekler genel klasmanda birinciliği Serkan Kaya, ikinciliği Medeni Demir ve üçüncülüğü Aykut Taşdemir elde etti. Kadınlarda ise Burcu Büyüksezgin birinciliği, Özlem Kaya ikinciliği, Mevla Yıldız ise üçüncülüğü kazandı.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Başkanı Mustafa Kara, Gençlik Spor İl Müdürü Numan Güzey, Aslı Çakır Alptekin ve Cüneyt Çakır tarafından verildi. Ödül töreni sonrası Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan sporcumuz Aslı Çakır Alptekin ve Cüneyt Çakır yarışmaya katılan minik sporculara bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirdiler.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 24'ncüsü düzenlenen Uluslararası Kâtibim Festivali tam bir atletizm şölenine sahne oldu.

Yarışma sonrası bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Tarih ve Kültür Kenti Üsküdar'ın artık Şampiyonlar Şehri diye tanındığını dile getirirken Üsküdar Belediyesi sporcusu Aslı Çakır Alptekin gibi isimlerin bu tip organizasyonlarda yer almasının gelecekte bu spora gönül vermiş minik sporculara bir rol model teşkil edeceğini ifade etti.

Aslı Çakır Alptekin ise yaptığı konuşmada elde ettiği başarının temelinde Üsküdar Belediyesi'nin sporu tabana yayma projesinin bulunduğunu belirterek kendisini görmek ve örnek almak isteyen minik atletlerin bu yarışmaya büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FIFA kokartlı milli hakemimiz Cüneyt Çakır ise bir Üsküdarlı olarak bu etkinliğe gelecek nesillere örnek olmak adına katıldığını ifade ederken, başarının temelinde disiplin, çalışma ve kendine güvenin büyük önem taşıdığını söyledi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir