Beylerbeyi Spor Okulunun açılışını Bakan yaptı

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi'nin katkıda bulunduğu Beylerbeyi Spor Kulübü Spor Okulu'nun eğitim yılı açılışı yapıldı.

Beylerbeyi Spor Okulunun açılışını Bakan yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul'un 2012 Avrupa Spor Başkenti olması dolayısıyla Üsküdar Belediyesi ile Beylerbeyi Kulübü'nün 500 çocuğa ücretsiz spor eğitimi vereceği Beylerbeyi Kulübü Spor Okulları'nın açılışı, Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda yapıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi'nin katkıda bulunduğu Beylerbeyi Spor Kulübü Spor Okulu'nun eğitim yılı açılışı yapıldı. Açılışa AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile spor okulunda futbol eğitimi alacak 500 sporcunun ailesi katıldı. Spor konusunda Türkiye'de son yıllarda büyük yatırımların yapıldığını söyleyen Bakan Egemen Bağış, şöyle konuştu:

''Malesef 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözünü yanlış anlayıp, dağı adres gösteren siyasiler türedi. Biz yüce Meclis çatısı altında siyaset yapma fırsatını istismar edenlerin, spor yapmayı dağa çıkıp teröristlerle kucaklaşmak olduğunu zannedenlerin, bu törenden de alması gereken mesajı almalarını özellikle bekliyoruz. Spor, ülkemizde teröre karşı da bir panzehirdir. Türkiye'nin sportif ruhunu harekete geçirdiği sırada, Avrupa'da geçmişteki acıları tekrar yaşama arzusunda olan yara kaşıyıcılar, Avrupa Birliği'nin temel direğine ve sporun asıl mesajı olan barışa zarar veriyorlar. İnşallah bunları da geride bırakacağız.''

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi'nin katkıda bulunduğu Beylerbeyi Spor Kulübü Spor Okulu'nun eğitim yılı açılışı yapıldı.

Egemen Bağış ''Sporcularımızın Güvenliğini Sağlayın''
Türkiye'nin bundan sonra daha kaliteli sporcular yetiştireceğini belirten Egemen Bağış, şunları söyledi:

''Bakın kuralar çekildi. Fenerbahçe Futbol Kulübü, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi?nin AEL Limassol takımıyla maç yapmak için oraya gidecek, onlar da buraya gelecekler. Ben buradan Güney Kıbrıs'a da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Galatasaray ile Karşıyakalı basketcilerimiz Güney Kıbrıs'a gittiğinde oradaki sporcularımızın güvenliğini sağlama konusunda aciziyet içerisine düşen Rumlara buradan bir mesaj veriyorum. Eğer yine güvenlik sorunu çekecekseniz hiç sıkılmayın, çekinmeyin, utanmayın yanı başınızdaki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yardım isteyin. Şimdi kimileri çıkıp diyebilir ki 'ama Güney Kıbrıs Kuzey Kıbrıs'ı tanımıyor' O hikayeyi hiç anlatmasınlar. Çünkü elektiriğe, suya, yardıma ihtiyaç duyduklarında paşa paşa yardım aldıkları KKTC'den sporcularımızı koruma konusuda da yardım alabilirler.''

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi'nin katkıda bulunduğu Beylerbeyi Spor Kulübü Spor Okulu'nun eğitim yılı açılışı yapıldı.

Konuşmaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, üzerinde Egemen Bağış yazılı Beylerbeyi Spor'un 10 numaralı formasını Bakan Egemen Bağış'a hediye etti. Ceketini çıkartarak gömleğinin üzerine formayı giyen Bağış, miniklerin futbol maçı müsabakasının ilk atışı yaparak spor okulunun eğitim yılını açtı. Egemen Bağış daha sonra Başkan Mustafa Kara ile sahada penaltı atışı yaptı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir