Bilgi Evleri Yaz Okulu Piknikle Sona Erdi

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, 2012 Eğitlence (Eğitim-Eğlence) Yaz Okulu'nu gerçekleştirdiği piknikle noktaladı.

Bilgi Evleri Yaz Okulu Piknikle Sona Erdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, 2012 Eğitlence (Eğitim-Eğlence) Yaz Okulu'nu gerçekleştirdiği piknikle noktaladı. Üsküdar Validebağ Korusu'nda Bilgi Evleri yaz okulu öğrencileri ve Bilgi Evi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen piknikte dolu dolu geçen bir yaza veda edildi.

18 Haziran Pazartesi günü başlayan ve tam bir ay devam eden yaz okulu programında eğlenerek öğrenen bilgi evi üyeleri, program sonunda gerçekleştirilen piknikte hem doyasıya eğlenceye devam ettiler hem de güzel bir etkinliğe veda ediyor olmanın hüznünü yaşadılar.

Gezilerden oyunlara, bisiklet turlarından yüzme saatlerine kadar her günü ayrı bir etkinlikle dolu olan ''Eğitlence Yaz Okulu'' programıyla tatillerini Bilgi Evleri'nde geçirmenin ayrıcalığını yaşayan Bilgi Evi üyeleri piknik programında da kendileri için hazırlanan oyun ve yarışmalarla keyifli bir gün geçirdiler. Yoğurt yeme, yumurta taşıma, halat çekme, top sektirme, sandalye kapmaca ve çuval yarışmalarında kıyasıya rekabet eden üyeler, futbol, voleybol oyunları ve bisiklet turlarına katılarak aktiviteden aktiviteye koşmanın heyecanını yaşadılar. 2012 Eğitlence Yaz Okulu anısı için hazırlanan afiş boyama etkinliğine de katılan üyeler afişe yazdıkları duygu ve düşünceleriyle veda pikniğine güzel bir renk kattılar.

Üyeleri için sürekli kendini yenileyen Bilgi Evleri başarıyla tamamladığı Yaz Okulu programının ardından yeni eğitim dönemi için gerçekleştireceği etkinliklerin planlamasına başlarken, üyelerinin üçüncü adresi olarak hizmetlerine hız kesmeden devam edecek.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, 2012 Eğitlence (Eğitim-Eğlence) Yaz Okulu'nu gerçekleştirdiği piknikle noktaladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir