'Bilişime TÜRKÇE Yeter''

Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde bilişim eğitimleri devam ediyor.

'Bilişime TÜRKÇE Yeter''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2010 yılından bu yana bilişim alanında gönüllü faaliyet gösteren Datawarehouse ekibi 7-15 Temmuz tarihleri arasında Veri'den Geleceğe 2012 İş Zekası ve Veri Ambarı eğitimini Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde ve Philogica ana sponsorluğunda gerçekleştirdi.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde bilişim eğitimleri devam ediyor.

Datawarehouse.gen.tr organizasyon sorumlusu Samet Aslan 2 senedir yürütülen bu gönüllü oluşumun artık bir çok platformda faaliyet göstereceğini söyledi. Türkiye'de bilişim sektöründeki yetişmiş eleman ihtiyacının son yıllarda giderek arttığına vurgulayan Aslan, yapılacak olan faaliyetlerin üniversiteli arkadaşlarımıza vizyon katması acısından önemli olduğunu belirtti.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde bilişim eğitimleri devam ediyor.

Datawarehouse.gen.tr genel koordinatörü sayın Ali Yıldız ''Bilişime TÜRKÇE Yeter'' mottosu ile yola çıkan Türkiye ve Türkçe sevdalısı Datawarehouse ekibinin mizyon ve vizyonunda da geçen üreten ve paylaşan Türk gençliğinin bu konuda ki farkındalığının her geçen gün arttığını söyledi. Veri'den Geleceğe etkinliği kapsamında eğitmen olarak katılan M. Kemal Erdoğ, Cenk Kurt, Mustafa T. Demirci, Esra Karahasanoğlu, Abdulkerim Mızrak, Aslı Güneş ve Talip Hakan Öztürk hocalarımıza katılımlarından ötürü minnettar olduklarını söyledi. Üsküdar Gençlik Merkezi'nde kendilerine en iyi misafir perverliği gösteren Üsküdar Gençlik Merkezi yöneticilerine ve özellikle Engin Çoğal'a teşekkürlerini sundu.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde bilişim eğitimleri devam ediyor.

Datawarehouse.gen.tr yöneticisi Yusuf Arslan etkinliğin ana sponsoru olan Philogica yönetiminin desteğin de gerçekleştirdikleri Veri'den Geleceğe 2012 etkinliğinin son derece güzel ve verimli geçtiğini bildirirdi. sosyal sorumluluk projelerinin  devamlılığının sağlanması açısından Philogica gibi kurumların desteğinin her zaman gerekliliğini vurguladı. Önümüzdeki dönemlerde de etkinliklere ve paylaşımlara hız kesmeden devam edeceklerini bildiren Arslan gelecek etkinlikleri Datawarehouse.gen.tr'den ve sosyal platformda ki sayfalarından takip edebileceklerini söyledi.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde bilişim eğitimleri devam ediyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir