2012 SBS Şampiyonu Biltek Koleji'nden

4 yıldır üst üste SBS birincileri çıkaran Biltek Koleji, bu yıl yine SBS'de aldığı Türkiye birinciliği ile başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

2012 SBS Şampiyonu Biltek Koleji'nden
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

4 yıldır üst üste SBS birincileri çıkaran Biltek Koleji, bu yıl yine SBS'de aldığı Türkiye birinciliği ile başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

2009, 2010 ve 2011 SBS'de Türkiye birincileri çıkaran ve 2009 ÖSS Özel Anadolu liseleri arasında Türkiye 2.liği bulunan Biltek Koleji, 2011 LYS'de Türkiye 46.sı çıkarmış ve birçok öğrencisi ilk 1000e girerek Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinde okumaya hak kazanmıştı.

SBS Şampiyonu aynı zamanda okul birincisi
2012 SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Biltek Koleji öğrencisi Serranur Ataoğlu, bu yıl okulunu aynı zamanda birinci olarak bitirdi. Biltekli öğrenci, başarısını okulun verdiği kaliteli eğitime, öğretmenlerinin ilgi ve desteklerine, aynı zamanda zamanını verimli kullanmasına bağlıyor:

''Okulda yaptığımız derslerde ve özel etütlerde SBS sınavında çıkabilecek her türlü soru tipini görmüş ve çözümlerini yapmıştık. Bunun çok büyük faydası oldu. Okulumun ve ailemin desteğini almak, heyecan ve stresimi kontrol edebilmemi sağladı. Bununla birlikte, evde televizyon ve bilgisayara ayırdığım vakti azaltarak zamanımı daha verimli kullanmaya alıştım.''

Biltek Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Sıtkı Gündüz, öğrencisinin başarısı ile iftihar ettiklerini belirterek Serranur ile ilgili şunları kaydetti:

''Serranur akıllı, dikkatli ve aynı zamanda sistemli çalışan bir öğrencimiz. İkinci kademe öğreniminin başından beri akademik başarı çizgisi istikrarlı olarak ilerliyordu, okulunu da birincilikle bitirmesi bunun göstergesi oldu. Aynı zamanda mütevazı ve terbiyeli kişiliği ile sevdiğimiz bir kızımız olan Serranur bizleri, SBS'de aldığı bu başarısı ile şaşırtmadı. Kendisini tebrik ediyor ve önündeki yıllarda daha nice başarılar diliyorum.''

Serranur Ataoğlu, lise öğrenimine yine Biltek Koleji'nde devam edecek.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir