Üsküdarlı gençler Karne Şenliği'nde coştu

Selami Ali Gençlik Merkezi II. Karne Şenliği Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Üsküdarlı gençler Karne Şenliği'nde coştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Selami Ali Gençlik Merkezi II. Karne Şenliği Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Geniş katılımın olduğu etkinlikte gençler doyasıya eğlendi.

Uluslararası Genç Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Selami Ali Gençlik Merkezi 2011-2012 eğitim yılı boyunca gerçekleştirdiği faaliyetleri karne şenliğiyle taçlandırdı. Gençlik Merkezinde yıl boyunca sosyal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra birçok aktiviteye katılan gençler, karne şenliğinde tiyatrolar, şiirler, şarkılar eşliğinde harika bir gösteri sundu.

''ÇOK ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİK''
Selami Ali Gençlik Merkezi Genel Koordinatörü Selman Özpınar yaptığı açılış konuşmasında, ''Uluslararası Genç Derneği, Türkiye'nin farklı noktalarında sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyor. Üsküdar Selami Ali Mahallesinde açtığımız merkezle gençlerimizin sosyal hayata adapte olarak, kültürel donanıma sahip olması amacıyla yola çıktık. Birinci yılımızın sonunda çok önemli mesafe kat ettiğimizi görüyoruz. Bütün kardeşlerimi can-ı gönülden kutluyorum.'' dedi. Eğitim Koordinatörü Emine Satılmışoğlu ise, ''Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Hiç vakit kaybetmeden yaz eğitim programımıza başlayacağız. Gençlerimizi hem sosyal ve kültürel acıdan hem de manevi olarak geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz.'' diye konuştu.

''YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''
Genç Dergisi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar ise, ''Bir yıl boyunca gençlik merkezindeki kardeşlerimizle karakter eğitim başlığı altında çok güzel vakitler geçirdik. Selami Ali Gençlik Merkezi sizlerin destekleri ve teveccühleriyle yoluna devam edecektir.'' diye konuştu. Yıl boyunca Uluslararası Genç Derneği çatısı altında faaliyetlere katılan 40 gönüllünün Selami Ali Gençlik Merkezi gençleriyle birlikte hazırladığı program;  şiirler, şarkılar, tiyatro gösterileriyle coşkulu geçti. SAGEM Korosu Türk Sanat Müziğinden seçkin eserleri seslendirirken, tiyatro gösterisi ise profesyonellere taş çıkarttı. SAGEM Karne Şenliği muhteşem gösterilerden sonra bütün çocukların sahnede el ele şarkılar söyleyip oynamalarıyla son buldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Selami Ali Gençlik Merkezi II. Karne Şenliği Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleşti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir