Bu Takıma Kim Sahip Çıkacak?

100 yıllık köklü mazisi olan kulüp yetkililerin ve Üsküdarlıların ilgisini bekliyor.

Bu Takıma Kim Sahip Çıkacak?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Tam 100 yıl önce kurulmuş geçmişi başarılarla dolu Üsküdar Anadolu Spor bugün Üsküdarlıların yüreğinde yeniden hayat bulmak istiyor.

Türkiye'de futbol en çok sevilen bir spor dalıdır. Ancak Milletimizde bir düşünce vardır ki bu futbolda ileri gitmemizi engellemektedir. Herkes en büyük olan takımı tutmak ister yani Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray gibi. Kimse kendi semtinin takımını büyük takımları desteklediği gibi desteklemez. Tabi kimse derken azınlıktan bahsetmiyorum çoğunluk olarak. Aslında Üsküdar'da oturan hemşerilerimizin ilgisiz oldukları bu semtinin takımı olan ÜSKÜDAR ANADOLU 1908'in Şanlı Tarihini bilmiş olsalar Üsküdarlıyım demekten daha da gurur duyarak söyleyeceklerine eminiz. Ama maalesef bunu bilen çok az kişi var ve gün geçtikçe de azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama azalıyor sanırım.ÜsküdarAnadolu1908 Spor Kulübü isminde de yazdığı gibi 1908 yılında Kimsenin unutamadığı bir isim olan Sayın Burhan Felek Başkanımız zamanında kuruldu. Ve Fenerbahçe spor kulübü kapatılacakken, Fenerbahçe’ye savaş zamanında topçu verdi şampiyon yaptı.Atatürk Fenerbahçelimi Galatasaraylımı Tartışmaları arasında Galatasaray tribün liderinin sitesinde yazdığı bir yazı vardır. Aynen aktarıyorum;''Fenerbahçeliler savaşta silah kaçırdığı için Atamızın Fenerbahçeli olduğunu iddia ederler ama en çok silah taşıyan ve savaşta yardımı bulunan Üsküdar Anadolu takımıdır o zaman Atamız ÜSKÜDARLIDIR'' demiştir .

Fakat bugüne geldiğimizde Üsküdar’ımızın içinden bir büyüğümüz çıkmadığından sahiplenmediğinden kulüp yönetimi SİVASSPOR Başkanı Sayın Mecnun ODYAKMAZ tarafından desteklenmektedir şükranlarımızı her zaman sunuyoruz ve başkanımızı seviyoruz.semtinin İş adamları büyükleri zenginleri sahip çıkmadığı bir takımı alıp ben yaşatacağım diyerek A Lig’i sözü veren başkanımız Mecnun ODYAKMAZ'ın daima arkasındayız

Bizler ÜSKÜDAR ANADOLU TARAFTARIYIZ ve başka hiçbir takımı desteklemiyoruz...

Bunları yazarken bize destek verilsin taraftara sahip çıkılsın diye söylemiyoruz biz kendi imkanlarımızla Bursa’ya, Kocaeli’ne, Bilecik’e gitmiş taraftarız ve her zaman arkasındayız kulübümüzün ve arkasında olacağız.

Yalnız bütün semt takımlarına destek veren ve sahip çıkan belediye yönetimlerini görürken bize de sahip çıkılması ve desteklenilmesini beklemekte en doğal hakkımız.Kendi semtimizde bir STADIMIZ yok en küçük örnek... Burhan Felek Stadımız vardı ismi bile Başkanımızın kurucumuzun İsmi olan BURHAN FELEK STADI.şimdi BURHAN FELEK SPOR TESİSLERİ oldu ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray takımları yüzme,voleybol vs... maçlarını oynamakta

Tek ihtiyacımız semtimizin esnafının,insanlarının bu takıma 100.yılında sahip çıkması..

Not : ÜSKÜDAR ANADOLU TARAFTARLAR BİRLİGİ adına Murat Dilek


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir