Biltekli öğrencilerin yüreklerine sağlık!

Özel Biltek Anadolu Lisesi öğrencileri kutlu doğum haftası için hazırladıkları çalışmalarla ödüller kazandı

Biltekli öğrencilerin yüreklerine sağlık!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Müftülüğü tarafından düzenlenen ''Hz. Peygamber ve Kardeşlik'' konulu kompozisyon yarışmasında Özel Biltek Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Ayşenur Çetinkaya, ''Ayetle Kurulan Kardeşlik'' başlıklı yazısıyla ilçe birincisi oldu.

Bir başka başarı da 11. Sınıf öğrencisi Hüseyin Laçin'den geldi
Bağcılar Belediyesi, Bağcılar Müftülüğü ve Bağcılar Ahi Evran İmam Hatip Lisesi'nin ortaklaşa düzenlediği ''Hz. Peygamber ve Kardeşlik'' konulu mektup yarışmasında 11.sınıf öğrencisi Hüseyin Laçin il birincisi oldu. Bağcılar Olimpik spor salonunda yedi bin kişinin katılımıyla gerçekleşen ve sunuculuğunu Serdar Tuncer'in üstlendiği ödül töreninde Özel Biltek Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Laçin, ''Kalemim de Önünde Eğildi Ya Resulullah'' başlıklı yazısıyla duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Her iki öğrencinin de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Çakıroğlu'nun rehberliğinde yazdığı yazılar ayakta alkışlandı.

Üsküdar Özel Biltek Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Laçin, ''Kalemim de Önünde Eğildi Ya Resulullah'' başlıklı yazısıyla duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

İşte Laçin'in ödül alan satırlarından bir bölüm:

''Karanlık... Zifiri bir karanlık... Her insan bu karanlıkta siyah bir nokta... Tek tek, çift çift azalıyor. Emre itaat ve bir köle iman ediyor: ''Allah'tan başka ilah yoktur ve Muhammed (s.a.v) O'nun kulu ve resulüdür.'' Eklenen siyaha bir beyaz değil, eklenen göğe bir yıldız.

Sen varsın sultanım, bir de ben olsaydım. Sende kaybolan bir ben, senin zamanında yaşasaydım da, bir örümcek olsaydım Sevr mağarasında. Müşriklerin gözlerine ilmik ilmik ağlar örseydim. Kasvân ben olsaydım bindiğin. Senin mescidinde seni izleyen bir sahabe olsaydım. Sensiz dakikaları dolduramasaydım da hep peşinden koşsaydım. Aklımı ve kalbimi ayırmasaydım senden. Hep seni düşünseydim, hep seninle olsaydım.''

Üsküdar Özel Biltek Anadolu Lisesi öğrencileri kutlu doğum haftası için hazırladıkları çalışmalarla ödüller kazandı


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir